Tko je Rachel Hunter, bivša žena Roda Stewarta? Glazbeniku je slomila srce, zbog nje nije jeo... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Tko je Rachel Hunter, bivša žena Roda Stewarta? Glazbeniku je slomila srce, zbog nje nije jeo...

Tko je Rachel Hunter, bivša žena Roda Stewarta? Glazbeniku je slomila srce, zbog nje nije jeo...
7

Supermodel Rachel Hunter ostavila je supruga Roda Stewarta nakon devet godina braka jer je shvatila da je razlika od 24 godine među njima ipak problematična

VIDEO

U petak se oženio sin britanskog glazbenika Roda Stewarta, hokejaš Liam, s dugogodišnjom djevojkom Nicole, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Nakon vjenčanja u crkvi sv. Igancija na Jezuitima na svadbeno slavlje mladenci i gosti krenuli su na tvrđavu Lovrjenac. Kiša je padala, a to nije omelo Rachel Hunter, bivšu suprugu slavnog glazbenika, koja se odlučila stepenicama popeti bosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vjenčanje 00:36

U četvrtak na prijemu dobrodošlice bivši supružnici su se toplo pozdravili, iako je Rachel slomila srce Rodu.

Dubrovnik: Rod Stewart sa surugom Penny Lancaster i bivšom suprugom Rachel Hunter

Naime, Rachel Hunter bila je druga po redu supruga slavnog britanskog glazbenika. Za 24 godine starijeg pjevača udala se 1990. nakon što su se nedugo prije toga upoznali u noćnom klubu u Los Angelesu. Njoj je bila 21 godina, a njemu 45.

FOTO Nakon vjenčanja mladenci dolaze na svadbenu zabavu: Rod stigao prvi, a Rachel bosa...
FOTO Nakon vjenčanja mladenci dolaze na svadbenu zabavu: Rod stigao prvi, a Rachel bosa...

Kada su prohodali, Rachel priznaje da je postala ovisna o određenom stilu života. Sa 29 je, kaže, shvatila da ništa ne zna napraviti sama te da je već bila navikla na život bez vlastitog društva. Cijela situacija, govorila je, počela ju je gušiti te je odlučila podnijeti zahtjev za razvod.

- Nisam htjela nikoga povrijediti, ali bilo mi je teško, a on je mnogo puta rekao da me potpuno razumije - kazala je manekenka pred kamerama novozelandske televizije. 

Sa Stewartom ima dvoje djece, Renee i Liama. Nakon razvoda, Rachel je govorila kako je Rod bio sjajan tata i dobar ljubavnik. U vrijeme njihova razlaza još ga je nazivala ljubavlju svog života, a njihovu vezu opisivala je kao strastvenu.

- Voljela sam njegov smisao za humor. On je živi dokaz da vas muškarac može nasmijati u krevetu.

Rod je otkrio da je nakon rastave bio toliko slomljenog srca da je izgubio na težini i nije mogao ništa raditi četiri mjeseca.

Rod Stewart prije vjenčanja sina poručio je samo jednu stvar...
Rod Stewart prije vjenčanja sina poručio je samo jednu stvar...

- Stalno mi je bilo hladno. Po danu sam ležao s dekom preko sebe i držao termofor na prsima. Tada sam spoznao zašto to zovu slomljenim srcem, tu bol doslovno možete osjetiti u srcu. Bio sam rastresen, gotovo do ludila - priznao je svojedobno, a kasnije su nastavili dalje sa svojim životima.

Rachel je danas uspješna manekenka, glumica i televizijska voditeljica. Putovala je svijetom i istraživala tajne mladenačke ljepote i zdravog života. Tako je otputovala i u Dubai gdje je otkrila zdravstvene prednosti devinog mlijeka, kupala se u blatu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO