Obavijesti

Show

Komentari 20

Tko je Helena Matić? Strastvena je navijačica svog Livakovića, ali ne voli se pojavljivati u javnosti

Tko je Helena Matić? Strastvena je navijačica svog Livakovića, ali ne voli se pojavljivati u javnosti
12

Livaković je često isticao da se Helena sjajno prilagodila njegovom rasporedu, a nakon što su prohodali počeli su zajedno brinuti o psu Cruzu

VIDEO

Lijepa Zagrepčanka Helena Matić (27) godinama se bavila umjetničkim klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljice. Prije nekoliko godina diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a mnogi mediji otkrili su je za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada su je proglasili hrvatskom Meghan Markle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dominik Livaković i Helena Matić izrekli sudbonosno 'da' 01:15

Strastvena je navijačica svog supruga, nogometaša Dominika Livakovića (27). U ponedjeljak ga je bodrila na na tribinama stadiona Al Janoub u Katru. Sudeći po fotografijama, nije ni na trenutak sklonila pogled. I ranije su je fotografi snimili na različitim utakmica, iako dragog više voli pratiti iz udobnosti njihova doma.

KATAR 2022 - Poznati na susretu Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva

Livaković je često isticao da se Helena sjajno prilagodila njegovom rasporedu, a nakon što su prohodali počeli su zajedno brinuti o psu Cruzu.

- U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - ispričao je Livaković svojedobno.

Lijepa Helena pratila je supruga Livakovića na tribinama, a evo kako je njihova ljubav započela
Lijepa Helena pratila je supruga Livakovića na tribinama, a evo kako je njihova ljubav započela

Livakovićeva i Helenina ljubav bila je jedna od onih na prvi pogled.

- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, a naša je priča započela prijateljstvom. Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit - rekla je prije nekoliko godina atraktivna brineta za Slobodnu Dalmaciju.

Započeli su vezu u ljeto 2017. godine, a zaručili se u proljeće 2021. Sudbonosno 'da' izrekli su u lipnju u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Zadarsko vjenčanje godine započelo je s domjenkom u lounge baru Garden, a Dominik je na veliki dan stigao u crnom odjelu, koji je upotpunio leptir mašnom i lakiranim cipelama. 

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Helena je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici s prorezom i bez naramenica po koju je, prema navodima Jutarnjeg lista, išla u London. Oko frizure nije komplicirala, raspustila ju je te upotpunila dugačkim veom. Nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Proslava je bila u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a mladence i uzvanike zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić. Par je za prvi ples odabrao Grašinu pjesmu 'Jel' ti reka 'ko', a snimka plesa pojavila se na Instagramu. Imali su i privatni vatromet, koji su svi izašli gledati prije rezanja torte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO