Obavijesti

Show

Komentari 31

'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju

'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju
31

Pao je i treći zlatni gumb, a u još jednoj audicijskoj emisiji žiri će odabrati tko će proći dalje i možda osvojiti titulu hrvatskog Supertalenta

VIDEO

U potrazi za novim 'Supertalentom' su i ove godine Maja Šuput TatarinovMartina TomčićDavor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, a u ulozi voditelja ponovno gledamo Igora Mešina i Franu Ridjana.

Bilman na audiciju pozvao đake iz bivše škole, njihov nastup je rasplakao cijeli žiri i publiku
Bilman na audiciju pozvao đake iz bivše škole, njihov nastup je rasplakao cijeli žiri i publiku

Počinje još jedna epizoda u kojoj će na pozornicu stići zanimljivi kandidati, bit će suza, smijeha, a neki će i ponovo šokirati dobro poznatu četvorku.

storyeditor/2023-09-17/Supertalent.jpg

Pregršt emocija u studiju izazvali su mali heroji – učenici Osnovne škole Novska. Potpuno su bili oduševljeni kad ih je u školi posjetio Davor Bilman i pozvao na 'Supertalent'.

Željeli su svima pokazati koliko mogu uspjeti, a ne samo da su ostvarili svoju želju nego su snažnom porukom rasplakali sve u studiju.

ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?
ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?

Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama.

- Svi će pomisliti da želim biti heroj, ali ja samo želim biti vidljiv - čuo se glas u pozadini tijekom izvedbe.

- Nisi mogao bolju točku izabrati - u suzama je Maja poručila Davoru na kraju njihovog nastupa.

- Drago mi je što sam vas imao prilike pozvati. Svaki od vas je sve, samo ne običan -  poručio im je Davor, a žiri, koji je zbog količine emocija ovoga puta bio skroman na riječima, bez razmišljanja je učenike s pozornice otpratio s četiri prolazna glasa.

- Mi smo pobjednici - rekao je jedan od učenika na kraju.

Svojom osobnošću i originalnom skladbom Hrvoj Fras osvojio je simpatije žirija i gledatelja kroz glazbenu točku u kojoj je maštovito spojio sviranje na usnoj harmonici i beatbox.

- Izgubio sam 'e' negdje - našalio se kandidat na početku audicije te im rekao da ga u Austriji gdje trenutno živi i radi zovu 'Robi'.

- Srce mi hoće iskočiti van - dodao je i priznao da ga je uhvatila trema, ali izvedbom je ipak oduševio sve.

Simpatični Hrvoj dobio je komplimente od žirija. 

- Ti si uzeo usnu harmoniku ubacio neki svoj beat i ispalo je izvrsno. Čestitam - rekao mu je Fabijan.

- Toliko si simpatičan, ja bi voljela da prođeš dalje i da ti naša produkcija osigura neku matricu - dodala je Martina.

- Sve si spojio, instrument, vještinu i osobnost, mislim da je to sasvim dovoljno - poručio mu je Fabijan, a jednoglasnom odlukom žirija Hrvoj je prošao dalje.

Kreativna i povučena Zagrepčanka Paula Šolc (23) dugo godina bavila se hip-hopom, ali zaljubila se u zračne akrobacije i pred žirijem se predstavila sa plesom na svili.

Spretnim pokretima u zraku fascinirala je žiri, a pritom nitko nije ni primijetio njezin strah od visine, pa je jednoglasnom odlukom prošla u sljedeći krug natjecanja.

Paula im je nakon nastupa rekla da nije zadovoljna i da je pogriješila, a Bilman joj je poručio da nikada ne smije reći da nije bila dovoljna.

- Da sam se pripremala godinu dana za ovaj nastup ne bi bila spremna. Ta nesigurnost prolazi iz toga što mi tata nikada nije bio uz mene - pojasnila je Paula koja je rekla da joj je mama najveća inspiracija.

- Bilo joj je teško sigurno odgajati me sama i podržavala me u svemu i još uvijek to radi - otkrila je pred kamerama i dodala da se čak boji visine i mraka, ali je našla način da prebodri taj strah plešući na svili.

- Hvala ti što osim što radiš na pobjeđivanju svog straha si nas dojmila sa svojim pokretima. Nisam još nikada vidjela ovakav senzibilitet kod nekoga - priznala joj je Martina.

- Super mi je kako si gradirala svoj nastup, neustrašiva si, prekrasna si. Ovo je bila jedna od točaka koje baš bi sjedila i doma pred televizorom gledala s oduševljenjem - istaknula je Maja, a s četiri 'da' od žirija si je Paula osigurala prolazak dalje u 'Supertalentu'.

Vokalnim sposobnostima mlada Slovenka Kira Štruc Jurički očarala je žiri.

- Ne volim nastupati jer imam uvijek veliku tremu, a roditelji mi uvijek kažu da se ne brinem - dodala je prije audicije i rekla kako nikada nije imala hrabrosti za prijaviti se.

Iz sramežljive djevojke koja se pojavila na pozornici u trenutku se pretvorila u odraslu pjevačicu koja je uz četiri 'da' prošla u daljnje natjecanje.

- Nevjerojatno. Upravo smo gledali jednu djevojku koja pjeva i drugu koja je stigla sramežljivo pred nas - poručio joj je Fabijan.

- Toliko si divna, očarala si nas svojim glasom i sigurna sam da ćeš bit pravo savršenstvo, samo se opusti - rekla joj je Maja.

- Samo ću ti reći vjeruj u sebe, vjeruj u svoj glas jer apsolutno to radiš maestralno - poručio joj je Fabijan, dok je Martina dodala da ima glas puno ljepši od Adele, čiju je pjesmu odabrala za audicijski nastup.

Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty Barros fascinirala je gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale.

- Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je - oduševljeno je izjavio Fabijan.

Liberty je kao mala imala velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim pokretima, pa je sada krasi nadimak najfleksibilnije djevojčice.

- Ti si najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom koju sam ikad vidjela – no to je kompliment - poručila je Martina koju je Liberty oduševila svojim teatralnim nastupom prepunim specijalnih efekata.

- Ovo je potpuno ludo - rekla je Maja.

Inače, mlada Britanka je poznata u svijetu i sve je sama sebe naučila. Drži i Guinnessov rekord za najfleksibilniju osobu na svijetu. 

- Moj tata je legendaran tip koji me u svemu podržava i smišlja mi nastupe - rekla je Liberty, a tijekom glasanja kada je došao red na Fabijana pritisnuo je zlatni gumb.

- Ovo je bilo ludo dobro. Toliko dobro i ludo - poručio je, a zlatni konfeti prekrili su nasmijanu i emotivnu Liberty.

Preskakanje užeta Miroslav Gavrić doveo je na razinu koreografije. Kad primi uže pun je euforije koju je uspješno prenio i na publiku.

Nastup Hitne iz 'Supertalenta' u hrvatskom YouTube trendingu: Osvojila je simpatije gledatelja
Nastup Hitne iz 'Supertalenta' u hrvatskom YouTube trendingu: Osvojila je simpatije gledatelja

- Nikad u životu nisam vidio ove trikove, nikad, nigdje - objasnio je Fabijan, dok je Martina uputila posebnu pohvalu:

- Mislim da je odlika vrhunskih majstora kad izrazito kompleksna i teška stvar izgleda banalno i jednostavno, što mislim da si uspio.

- Naizgled isti pokreti uopće na kraju nisu izgledali dosadni. Meni je ovo bilo top - rekao mu je Davor.

- Toliko energije i koncentrancije, nisi pao, nisi zapeo. Svi smo te gledali stalno, odličan - poručila mu je Maja.

S četiri prolazna glasa Miroslav je doskočio do sljedećeg kruga natjecanja.

- Plešem 25 godina, sve sam se sam naučio - poručio je Avdula Fazlji iz Crikevnice koji je dodao da cijeli grad pleše kada je on negdje u društvu.

Poručio je kako za ples treba biti samouvjeren i opušten. Na audiciji je odlučio u sjajnom kostimu otplesati koreografiju Michaela Jacksona.

Nažalost, za svoj nastup je dobio četiri crvena gumba i nije odradio nastup do kraja.

- Hvala vam na dolasku. Bilo je 'cool' dijelova i nije bilo toliko ni loše, ali nije za prolaz - rekao je Davor.

Pjevačkim talentom i specifičnom bojom vokala prolaz je izborila i mlada Ana Dorušak koja je sa samo 13 godina pozitivno iznenadila žiri, a Maja joj je poručila:

- Djeluješ puno ozbiljnije i starije. Prekrasno pjevaš, usudila bih se reći da si nas večeras sve malo smirila i nekako prizemljila. Bili smo fokusirani samo na tvoj glas i tvoje pjevanje.

Anu su iza pozornice bodrile baka i majka, a nakon nastupa je dobila i duge ovacije publike.

- Prizemljila si nas. Ništa nije bilo bitno, samo smo bili fokusirani na tvoj glas - rekla je Maja.

- Baš mi je drago što si došla jer si me oduševila baš. Ja ću se usuditi reći da sam iz govora tijela vidjela i tremu kod tebe, ali kada si počela pjevati ušla si u taj svoj svijet koji je predivan - poručila je Martina.

Prolaz dalje zavrijedio je i Talijan Federico Cecchin koji je još kao dječak volio crtati, a posebno ga fasciniraju ljudska lica koja se najčešće nađu na njegovim crtežima.

Njegovo brzo slikanje portreta okupilo je žiri i voditelje na pozornici, a svakoga od njih uspio je nacrtati u zadanom roku od samo 30 sekundi.

Zavladalo je potpuno oduševljenje u studiju, a Davor je istaknuo:

- Ono što je zaista još jedan mali touch je da se na svakom portretu čak vidi onako mali dio luckaste osobnosti koji je specifičan za svakog.

- Hvala na ovome. Odlično je - rekla mu je Maja, a publika mu je dugo pljeskala.

- Nitko nas dosad nije toliko razveselio - poručila mu je Martina.

- Hvala za ovu prekrasnu uspomenu - dodao je Fabijan.

- Svi bi se začudili da znate koliko sam ja uživao u ovome - zaključio je i Bilman, a Federico je s velikim osmijehom napustio audiciju.

Senzualne i usklađene djevojke iz grupe Fresheels plijenile su poglede svojim spretnim plesnim pokretima.

Došle su sa željom da pokažu nešto novo i osvježavajuće, a svoje su želje apsolutno ispunile te složnom odlukom žirija nagrađene su prolazom u daljnje natjecanje, a Maja im je poručila:

- Izbor glazbe – fantastičan. Kostimi… od glave do pete ste kostimirane, iznimno to cijenim sve ste imale u planu.

Dodala im je i kako su 'nevjerojatno seksi' djevojke.

- Baš ste sinkronizirane, usklađene, ma odlične - dodao im je Fabijan.

Prošle su dalje, a pred kamerama je trenerica otkrila kako je okupila cure.

- Kada sam ovo pokrenula htjela sam napraviti sigurno mjesto za žene koje se žele baviti plesom - otkrila je prije audicije trenerica plesne skupine.

- Radimo na senzualnosti i muzikalnosti. Ponosne smo na to što jesmo i želimo to pokazati - rekla je dalje.

Dva nastupa nažalost nisu zadovoljila kriterije žirija i prolaz u daljnje natjecanje.

Plesač Avdula dobio je četiri crvena gumba, a među manje uspješnim kandidatima našao se i motivator Branko Buzov koji je poznat zbog svoje uzrečice: 'Lave ustani, zapni, kreni. Ćao!'

- Djetinjstvo mi je bilo odrastanje sa svinjskom masti, šećerom i kruhom - našalio se prije audicije.

- Prošao sam bol i suze, izdao sam i knjigu 'Pravilo broj 1' i nije bilo nekog rezultata. Nakon toga sam se povukao, nisam htio vratiti se u zonu komfora. Jedno jutro sam se probudio, stao pred ogledalo i rekao si 'Lave ustani, zapni i kreni' - ispričao je Branko.

Predstavio se motivacijskim govorom.

- Rođeni ste bogati. Ne postoji što ne možete biti, činiti i imati. Putuj, voli, oprosti, daruj - rekao je između ostalog Branko na nastupu.

Nažalost, već je nakon par rečenica dobio crveni gumb od Bilmana, a zatim i od Maje koja je pred kraj njegovog nastupa ustala i prepala se.

- Gdje je zaštitar? Ja ću zvat policiju - rekla mu je Maja i pitala ga kakvo je to ponašanje.

Branko joj je poručio da bi se trebala malo više smijati. Pozdravili su ga za kraj, ali on se nije maknuo s pozornice. Zastao je par minuta pa zatim još jednom izgovorio svoju slavnu izjavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću