Obavijesti

Show

Komentari 21

Tko bolje izgleda? Kim u haljini Marilyn Monroe za 34 milijuna kuna ili Longoria za 280 kuna?

Tko bolje izgleda? Kim u haljini Marilyn Monroe za 34 milijuna kuna ili Longoria za 280 kuna?
7

Svakom pojavom na crvenom tepihu Kim plijeni pozornost skupim kreacijama poznatih dizajnera. Za razliku od nje glumica Eva Longoria 2005. godine odjenula je haljinu koju je našla u obližnjem butiku

VIDEO

Haljina koju je Kim Kardashian (41) nosila na ovogodišnjoj Met Gali vrijedna je 4.81 milijun dolara odnosno preko 34 milijuna kuna te se smatra najskupljom haljinom prodanom na aukciji.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Marlyn Monroe 00:04

Svakom pojavom na crvenom tepihu Kim plijeni pozornost skupim kreacijama poznatih dizajnera. Za razliku od nje, glumica Eva Longoria (47) koja ove godine 17. put prisustvuje Filmskom festivalu u Cannesu, dokazala je da ne morate puno potrošiti da biste izgledali fantastično. Na svoj prvi crveni tepih 2005. godine izašla je u haljini od 40 dolara ili 280 kuna.

Cannes-Filmfestival - WHERE THE TRUTH LIES - Arrivals

Svjetlucava zlatna haljina s trakama leđima došla je iz butika na aveniji Melrose, otkrila je Longoria. Haljina je tada plijenila veliku pozornost i pitanja koji dizajner stoji iza nje.

- Nije do haljine, nego žene koja nosi haljinu - kaže Longoria.

Pitanje je može li se tom izjavom složiti Kim Kardashian s obzirom da je na Met Gali 'dio američke povijesti izložila riziku. Kim originalnu haljinu nije mogla zakopčati skroz zbog bujne stražnjice pa je zato po dolasku na crveni tepih iza leđa nosila bundu. Kasnije se presvukla u kopiju. 

Met Gala arrivals in New York City

Legendarni američki modni dizajner Bob Mackie (82) je 1962. osmislio kultnu haljinu Marylin Monroe koju je nosila dok je pjevala 'Sretan rođendan' tadašnjem predsjedniku Johnu F. Kennedyju. No, s izdanjem Kim u istoj haljini nije bio zadovoljan.

- Mislim da je to velika pogreška. Marilyn je bila božica. Luda božica, ali božica. Bila je jednostavno fantastična - rekao je dizajner za Entertainment Weekly. Dodao je kako smatra da nitko osim Marilynke nije trebao nositi tu haljinu.

- Dizajnirao sam je isključivo za nju - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO