Obavijesti

Show

Komentari 9

Tisuće obožavatelja stiglo na koncert Lepe Brene na Krku

Tisuće obožavatelja stiglo na koncert Lepe Brene na Krku
16

Brena je pjevala uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama. Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima

VIDEO

Lepa Brena (63) je u petak navečer u klubu Diamond na Krku energičnim nastupom opet pokazala zašto slovi za neprikosnovenu balkansku glazbenu megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opći prometni kolaps zbog njezinog koncerta nisu spriječili tisuće obožavatelja da strpljivo čekaju u redu i dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

I njoj je vruće! Evo kako se Lepa Brena rashladila prije nastupa
I njoj je vruće! Evo kako se Lepa Brena rashladila prije nastupa

Ova diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama. Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama.

Atmosfera na priloženim slikama može tek naslutiti kakva je to bila opća ludnica.

FOTO Ovako se mijenjala Lepa Brena kroz godine: Karijera joj traje više od četiri desetljeća...
FOTO Ovako se mijenjala Lepa Brena kroz godine: Karijera joj traje više od četiri desetljeća...

- Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček - istaknula je glazbena diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u prosincu priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni. 

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovoga je ljeta postala prijestolnica najluđe zabave na Jadranu. 

Večeras na Krk već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, Prljavo Kazalište... Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO