Tin će sa sobom na audiciju ponijeti bilješke koje će odbaciti kada procijeni da se žiriju ne sviđa što ima „šalabahter“
Tin (19) će privući pozornost u novoj epizodi 'MasterChefa': 'Uspije li to sve, svaka čast...'
Jedan od najpoznatijih zabavnih TV formata 'MasterChef' uspješno je zakoračio u novu sezonu, a prvu audicijsku epizodu u kojoj su se predstavili samo neki od ovogodišnjih natjecatelja u prosjeku je pratilo 418 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila 35% udjela u gledanosti.
Nakon serije 'Kumovi', 'MasterChef' je proteklog vikenda bio drugi najgledaniji format na svim televizijama u udarnom terminu, čak dvostruko gledaniji od prvog konkurenta, a potraga za kulinarskim talentima nastavlja se već večeras u 22.30!
Natjecatelji druge audicijske emisije MasterChefa s pregršt zabave, uzbuđenja, novih, ali i tradicionalnih okusa pokazat će svoju kreativnost i karaktere, a samo će odabrani dobiti priliku ući u idući krug natjecanja.
U drugoj audicijskoj emisiji pažnju će zaplijeniti 19-godišnji Tin Rubinić iz Lovrana koji kuha od svoje sedme godine, a čari kuhanja ovom ambicioznom mladiću pokazao je njegov djed.
Tin će sa sobom na audiciju ponijeti bilješke koje će odbaciti kada procijeni da se žiriju ne sviđa što ima „šalabahter“. No, chef Mario Mihelj ipak će zaviriti u Tinovu ispisanu bilježnicu te će žiri shvatiti da si je ovaj natjecatelj za cilj postavio čak šest komponenti.
- Uspije li to sve, svaka čast - komentirat će Stjepan, jer vrijeme za kuhanje na audiciji je ograničeno.
Tin će žiriju otkriti da proizvodi razne sokove u svom, kako kaže, „malom laboratoriju“ u kojem se trenutačno najviše bavi proučavanjem kombuche.
Kombuchu će donijeti i žiriju da je kuša te im otkriti da bi volio kad bi se njegovi proizvod nalazili i na stolovima drugih ljudi.
- Kombucha ti je super, potrudi se da ti i jelo bude super - reći će mu Stjepan nakon što proba osvježavajući napitak kojeg u kućnoj radinosti proizvodi Tin.
Pred žirijem će kuhati i Elva Halilović (35) iz Sarajeva koja radi kao direktorica prodaje i marketinga. Majka je dvoje djece, a u slobodno vrijeme voli osmišljavati recepte. Velika strast joj je hrana i u to ime voli obilaziti restorane i istraživati nove okuse.
- Dobiti pregaču značilo bi mi mnogo - kazat će žiriju te netipično za podneblje iz kojeg dolazi, pripremiti im riblje jelo.
- Odvažila sam se da vidim hoću li ja to znati - objasnit će Elva svoj odabir orade kao glavne namirnice.
Za oradu će se odlučiti i kandidat iz Zadra Bonaventura Žagar (30). On će donijeti svježu ribu iz mora kojom će pokušati osvojiti nepca strogog, ali pravednog žirija.
- MasterChef je za mene velika odskočna daska u gastronomiji - kazat će Bonaventura.
Žiri kojeg čine Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš u drugoj audicijskoj emisiji probat će još i jela jedne bajkerice, slavonskog gastarbajtera u Njemačkoj, Ukrajnike s hrvatskom adresom, a od jedne kandidatkinje saznat će i što je to, te kako se priprema njezin recept zanimljivog naziva „lažni rižoto“…
Tko će od njih zaslužiti pregaču i prolazak u sljedeći krug natjecanja, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa MasterChef, večeras na Novoj TV.