Obavijesti

Show

Komentari 3

Taylor Swift odbila sudjelovati u podcastu kod Meghan Markle

Taylor Swift odbila sudjelovati u podcastu kod Meghan Markle
8

Inače, podcast koji je Meghan vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja

VIDEO

Američka pjevačica Taylor Swift (33) navodno je odbila sudjelovanje u podcastu Meghan Markle (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princ Harry i Meghan zgroženi nakon što ih je kralj istjerao iz malog dvorca: 'To je sve istina!' 00:55

Kako prenosi The Wall Street Journal, vojvotkinja od Sussexa navodno je imala problema s dovođenjem gostiju, a Taylor je čak osobno poslala i poruku da sudjeluje u epizodi. Ipak, izgleda da pjevačica nije bila zainteresirana, a odbijenicu joj je poslala preko glasnogovornika, prenosi Page Six.

Među gostima su bile teniska zvijezda Serena Williams (41), pjevačica Mariah Carey (54), Paris Hilton (42) te glumice Mindy Kaling (43) i Constance Wu (41).

Podcast koji je Meghan vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja. Razlog prekida podcasta je Meghanina navodna neproduktivnost

Meghan Markle neće potpisati unosan ugovor s Diorom: 'Ne znamo kako je došlo do glasina'
Meghan Markle neće potpisati unosan ugovor s Diorom: 'Ne znamo kako je došlo do glasina'

Osim neproduktivnosti, prema izjavi izvora, Meghan je često tražila promjene u kasnim fazama procesa uređivanja, ponekad angažirajući više rukovoditelja Spotifyja, uključujući tadašnju voditeljicu sadržaja Dawn Ostroff, da nazovu producente i potaknu ih na promjene.

Također, rukovoditelji Spotifyja navodno su se ljutili zbog vremena koje je njoj i njezinom suprugu princu Harryju trebalo da osmisle ideju za nove epizode podcasta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO