Obavijesti

Show

Komentari 26

Tanja i Goran: Popodnevni užitak uz ribu i šampanjac

Tanja i Goran: Popodnevni užitak uz ribu i šampanjac
7

Obitelji Ivanišević, Barbieri i Majoli svakog ljeta par dana provedu na omiljenom im otoku Hvaru. Ivaniševićeva supruga će sad postati i dizajnerica

VIDEO

Ispred otočića Stipanske pokraj Hvara skupilo se oveće društvo. Iz obližnjih Ždrilaca, gdje su im usidrene jahte (Goranova Amber, Bliss Sanje Duggan i Miškovićeva svijetloplava ljepitica Code), gumenjacima su došli Goran i Tanja Ivanišević s Ivom Balaban, Sanja Duggan i Frane Barbieri te sin najbogatijeg Srbina Marko Mišković s plavokosom djevojkom. Sanja, Frane i mladi Mišković stari su prijatelji. Svi žive u Los Angelesu, a od prošle godine s njime se druže Goran i Tanja, koji su u Kaliforniju otišli nakon otkrivanja njegove afere s Vanjom Halilović. “Amerikanci” su uživali u kupanju i sunčanju. Mišković i djevojka prvi su se zasitili morskih radosti i pozvali društvo u obližnji Carpe Diem Beach Club, no ostali nisu bili zainteresirani. Goran, Tanja i Iva Balaban vratili su se u Ždrilca na ručak. Kod Patka ih je čekao prijatelj Boris Vidić u društvu dviju dugokosih plavuša. Slavio je rođendan. Odrasli su uživali u ribljim delicijama i šampanjcu “Moet”, a djevojčice Amber Maria Ivanišević i Taša Balaban brzo su pojele i “patrolirale” restoranom. Dva stola od njih sjedila je Globusova najseksepilnija Hrvatica Malina Grahek s dečkom Josipom Šelendićem, a na terasi ispod bilo je društvo Ive Majoli.

TANJA IVANIŠEVIĆ POSTALA MODNA DIZAJNERICA
Goranova bi se supruga najesen, šuška se, trebala okušati u novim poslovnim izazovima. Kao manekenka bila je uspješna, a sad će navodno biti dizajnerica. Tatjana ne bi trebala kreirati “krpice”, nego kućanske predmete, prije svega posteljinu.

NA HVARU SIN NAJBOGATIJEG SRBINA
Sina “srpskog Todorića”, vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, nazivaju najpoželjnijim srpskim neženjom. Iako plovi s plavokosom ljepoticom, Marko (27) navodno nije u ozbiljnoj vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO