Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi će saznati za Ferihine laži, a Haldun se bori za svoj život

Svi će saznati za Ferihine laži, a Haldun se bori za svoj život
8

Dok se Haldun, koji je svojim očima vidio prijevaru i doživio srčani napad, bori za život, Sanem i Levent su uznemireni. Feriha je na pragu neočekivanog susreta

VIDEO

Feriha vrlo oštro reagira preneražena Emirovom šokantnom ponudom. Sad je bijesna koliko i Emir, koji je siguran da se između nje i Leventa nešto događa. Emir nastavlja s pritiskom na Ferihu zbog toga. Dok se Haldun, koji je svojim očima vidio prijevaru i doživio srčani napad, bori za život, Sanem i Levent su uznemireni. Sanem ima grižnju savjesti, ali i boji se onoga što će se dogoditi nakon što se Haldun oporavi. 

Feriha, saznavši od Emira da Levent želi riješiti dug, poziva Leventa na odgovornost. Iako se Zehra trudi izbrisati tragove prošlosti, teško je pobjeći od sjećanja. Mehmet, koji vjeruje da je Seher trudna, opet se odlučuje oženiti njome.

Sve se poremeti kad Mehmet sazna da Zehra traži prsten. S druge strane, korak koji je poduzela Hande dovest će nju i prijatelje do istine. Feriha, koja sad više ne strahuje od suočavanja sa stvarnošću, na pragu je neočekivanog susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO