Obavijesti

Show

Komentari 9

Suzana Mančić priznala: 'Film za odrasle bio je moja smrt...'

Suzana Mančić priznala: 'Film za odrasle bio je moja smrt...'
4

Javnost se šokirala 2005., kad se pojavio video bivše loto djevojke na kojem vodi ljubav s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem. Nikad se nije saznalo tko je pustio snimku u javnost

VIDEO

Kad sam bila privatno otvorena, svatko me mogao povrijediti kako je htio, a to je bila užasna degradacija mene kao žene i moja profesionalna degradacija. S jedne strane, bila je to mala smrt koju sam doživjela i srećom preživjela. Tada sam privatno bila jako povrijeđena, na stupu srama, osvrnula se bivša loto djevojka Suzana Mančić (67) na razdoblje kad je izašla njezina privatna snimka seksa.

Suzana Mančić otkrila kolika joj je mirovina: 'Imam 450 eura, strašno je kad nemaš za lijek...'
Suzana Mančić otkrila kolika joj je mirovina: 'Imam 450 eura, strašno je kad nemaš za lijek...'

Kako prenosi Kurir, Mančić se dotaknula i karijere.

Beograd: Sprovod skladatelja i dirigenta Vojkana Borisavljevića u Aleji zaslužnih građana

- Što se tiče mog profesionalnog života, najteže mi je bilo ako sam zakasnila na avion. Događalo se da sam zabrljala letove, u ono doba velike Jugoslavije kad se puno radilo. Dogodilo mi se da jednostavno pogriješim u rasporedu. Na povratku iz New Yorka dolazim na aerodrom JFK i vidim prazan Jatov šalter. Pitam: 'Pa kad polijeće avion?', a službenica mi odgovara: 'Gospođo, to je bilo jučer.' A onda se morate uhvatiti nekih drugih obaveza. Trebala sam letjeti izravno u Düsseldorf i to je bila najveća avantura i najveći udarac za moj džep u mojoj karijeri, ali i najveća šteta - rekla je za srpske medije.

FOTO Suzana Mančić zasjala u 67. godini na reviji: Evo kako je izgledala kao loto djevojka...
FOTO Suzana Mančić zasjala u 67. godini na reviji: Evo kako je izgledala kao loto djevojka...

Javnost se šokirala 2005., kad se pojavio video bivše loto djevojke na kojem vodi ljubav s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem. Nikad se nije saznalo tko je pustio snimku u javnost.

Beograd: Prvo pojavljivanje Suzane Mančić nakon operacije očnih kapaka

U to vrijeme već se pet godina družila s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, sadašnjim suprugom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali Suzana isprva nije bila sigurna u svoje osjećaje i htjela je tad još malo promisliti oko ulaska u novu vezu. Međutim, Simeon se potrudio da ju osvoji i uvjeri da je pouzdan.

Beograd: Suzana Mančić zasjala na promociji knjige  Nede Ukraden
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO