Obavijesti

Show

Komentari 274

Šuput spremna za porod: Muža 'upregnula' da složi sve za sina

Šuput spremna za porod: Muža 'upregnula' da složi sve za sina
9

Majin suprug je na sebi imao sad već legendarne Versace papuče koje koštaju 2300 kuna, a s kojim je 'podigao prašinu' u medijima. Brižni Nenad sjeo je na pod i slagao dijelove dječjih kolica kao puzzle...

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) broji sitno do dolaska sina, a sa suprugom Nenadom Tatarinom (37) obavlja posljednje pripreme u zagrebačkom stanu. Sterilizator bočica, dječja kolica, košara i svi ostali 'gadgeti' za bebu su, kako kažu, spremni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput 00:59

- Kolica su stigla, tatice jesmo li spremni? - upitala je u kišno nedjeljno podne Maja Nenada koji je 'poletio' po upute kako bi što prije složio kolica. 

Brižni Nenad sjeo je na pod i slagao dijelove dječjih kolica kao puzzle, a kasnije je ustvrdio kako je zapravo jednostavnije nego što izgleda. 

Veljača je podstanar za 15.000 kuna mjesečno, a Šuput nije platila pričuvu od 480 kuna
Veljača je podstanar za 15.000 kuna mjesečno, a Šuput nije platila pričuvu od 480 kuna

Majin suprug je na sebi imao sad već legendarne Versace papuče koje koštaju 2300 kuna, a s kojim je 'podigao prašinu' u medijima. 

Ubrzo je stigla i dječja košara za bolnicu, neutralne crne boje. Čini se kako su sponzori imali pune ruke posla oko poklona. 

- Isuse predivna je, spremna je - vikala je uzbuđena Maja koja je sve zabilježila mobitelom za uspomenu. 

Maja je sad već u potpunosti opremila sobicu za sina čije ime još uvijek čuvaju samo za sebe. Natuknula je tek da se radi o stranom imenu...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 274

VIDEO