Obavijesti

Show

Komentari 31

Supruga Sergeja Trifunovića: 'Policajac je fizički nasrnuo na njega. Istekla mu je zabrana...'

Supruga Sergeja Trifunovića: 'Policajac je fizički nasrnuo na njega. Istekla mu je zabrana...'
10

Trifunovića su uhitili jer ima zabranu ulaska u zemlje EU nakon incidenta u rujnu prošle godine kad je vrijeđao hrvatske policajce u Splitu

VIDEO

Srpski glumac Sergej Trifunović uhićen je na prijelazu Bajakovo nakon što je pokušao ući u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija. Trifunovića su uhitili jer ima zabranu ulaska u zemlje EU nakon incidenta u rujnu prošle godine kad je vrijeđao hrvatske policajce u Splitu.

Trifunović uhićen na Bajakovu, lani je vrijeđao hrvatsku policiju 'Iznudili ste preko 1000 eura'
Trifunović uhićen na Bajakovu, lani je vrijeđao hrvatsku policiju 'Iznudili ste preko 1000 eura'

Na društvenim mrežama oglasila se Isidora Trifunović, supruga glumca.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon što je prestala važiti zabrana ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom smjeru. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja  - poručila je njegova supruga Isidora na Instagramu.

Srpski glumac Sergej Trifunović je uhićen! Htio je ući u Hrvatsku, iako ima zabranu ulaska u EU
Srpski glumac Sergej Trifunović  je uhićen! Htio je  ući u Hrvatsku, iako ima zabranu ulaska u EU

Glumac je uhićen oko ponoći te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud, gdje ga čeka novo suđenje. Slobodna Dalmacija navodi da Trifunović očito nije vratio dug Hrvatskoj nakon što je zbog svojeg psa uhićen u rujnu prošle godine u Splitu. Građani su ga tad prijavili jer je na plaži Kaštelet držao svojeg psa bez nadzora, što je neke prisutne uznemirilo.

Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića

Ulaskom u Srbiju opet je izvrijeđao splitske policajce na društvenim mrežama.

- Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko tisuću i pol eura. Nadam se da ćete od tih novaca sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom poserem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi - napisao je tad te dodao:

- Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina