Obavijesti

Show

Komentari 3

Ukrala je psa Lady Gagi, sad ju tuži zbog neisplaćene nagrade

Ukrala je psa Lady Gagi, sad ju tuži zbog neisplaćene nagrade
2

Gagin šetač pasa, Ryan Fischer, napadnut je 24. veljače 2021. kada je šetao tri Gagina psa u Los Angelesu. Napalo ga je nekoliko muškaraca, a upucali su ga u prsa

VIDEO

Jennifer McBride sudjelovala je u krađi francuskih buldoga pjevačice Lady Gage (36), odlučila je tužiti pjevačicu jer joj nije ispalatila nagradu od 500 tisuća dolara za pronalazak pasa, piše TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šetač pasa Lady Gage VIDEO

Jennifer govori kako joj je pjevačica rekla da će 'bez pitanja' platiti veliku svotu novca osobi koja vrati njezine pse neozljeđene.

GaGa otkrila: 'Bankrotirala sam i bila dužna čak tri milijuna dolara, a da to nisam ni znala'
GaGa otkrila: 'Bankrotirala sam i bila dužna čak tri milijuna dolara, a da to nisam ni znala'

U veljači 2021. godine je pjevačica najavila da će dati nagradu ako njezini psi Koji i Gustav budu vraćeni. Jennifer tvrdi da je pse vratila 26. veljače, samo dva dana nakon to su ukradeni te da joj pjevačica nikada nije dala nagradu.

Jennifer je trebala dobiti 500 tisuća dolara, a sada traži odštetu od 1.5 milijuna vona zbog navodne objave obmanjujuće nagrade.

Lady Gaga se još uvijek nije oglasila povodom tužbe.

Gagin šetač pasa, Ryan Fischer, napadnut je 24. veljače 2021. kada je šetao tri Gagina psa u Los Angelesu. Tada ga je napalo nekoliko muškaraca i ukrali su pse. Ryana su upucali u prsa pa je hitno prevežen u bolnicu, a na svu sreću, preživio je. Muškarac koji se navodi kao glavni krivac, James Howard Jackson, nije osporio točku optužnice za pokušaj ubojstva te je dobio 21 godinu zatvora. Jennifer je navodno bila u vezi s ocem jednog od muškaraca odgovornih za napad na šetača pasa Ryana Fischera. Za svoje sudjelovanje u krađi dobila je dvije godine uvjetne kazne.

27th annual Critics Choice Awards
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO