Obavijesti

Show

Komentari 0

Stjepan Vukadin pokazao kako provodi vrijeme sa suprugom i sinom: 'Mali Vuki! Pa divni su!'

Stjepan Vukadin pokazao kako provodi vrijeme sa suprugom i sinom: 'Mali Vuki! Pa divni su!'
4

Član žirija 'MasterChefa' rijetko objavljuje fotografije sa suprugom, ali često dijeli trenutke sa sinom Gabrijelom

VIDEO

Chef Stjepan Vukadin (30), član žirija u 'MasterChefu', svoje slobodne trenutke provodi sa suprugom Katarinom i njihovim sinom Gabrielom. Ovih su dana uživali u sunčanom danu i šetnji, a trenutke s obiteljskog druženja je Stjepan podijelio na društvenim mrežama. 

Stjepan Vukadin objavio rijetku fotku s ocem i raznježio fanove
Stjepan Vukadin objavio rijetku fotku s ocem i raznježio fanove

- Iskoristi dan, izađi van - napisao je kratko u opisu. Pratitelji su bili oduševljeni fotkama što su pokazali u komentarima.

'Mali Vuki', 'Divni mama i sin, predivne slike', 'Lijepa obitelj', pisali su.

Inače, chef rijetko objavljuje fotografije sa suprugom, ali često dijeli trenutke sa sinom Gabrijelom. Ranije je za Showbuzz rekao kako je njegov sin naslijedio njegovu ljubav prema kuhanju.

- Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već jest - rekao je tada Vukadin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO