Obavijesti

Show

Komentari 10

Stefany 'žicala' glasove za Doru, a njena menadžerica za 24sata kaže: 'Isto će napraviti i drugi...'

Stefany 'žicala' glasove za Doru, a njena menadžerica za 24sata kaže: 'Isto će napraviti i drugi...'
3

Uoči Dore na društvenim mrežama osvanule su fotografije poruka Stefany. Njezina menadžerica Snježana Jerković Radočaj, kaže nam da su iste poruke objavljivali i objavljivat će na društvenim mrežama

VIDEO

Stefany je sinoć uputila SMS svojim pratiteljima, prijateljima i obitelji u kojem ih poziva da glasaju za nju u prvom polufinalu Dore, rekla je za 24sata Snježana Jerković Radočaj, menadžerica Stefany Žužić.

Istarski glazbenici otkrili nam što misle o Baby Lasagni: 'On je naš!', 'Mene to ne fascinira...'
Istarski glazbenici otkrili nam što misle o Baby Lasagni: 'On je naš!', 'Mene to ne fascinira...'

Naime, na društvenim mrežama počele su se širiti poruke pjevačice netom prije prve polufinalne večeri Dore. Stefany je preko WhatsAppa slala poruke i zamolila prijatelje i poznanike da večeras glasaju za nju.

- Dragi moji, sutra je moje polufinale Dore i trebam vašu pomoć. Ove godine samo glasovi publike odlučuju tko će pjevati u finalu Dore, a ja računam na vas. Kad glasanje krene, poslat ću poruku: 'Glasajte sad' (glasanje traje samo 15 minuta i možete glasati najviše 20 puta) - napisala je između ostaloga. 

Iste poruke, kaže menadžerica, objavili su i objavljivat će na društvenim mrežama.

- Iste poruke objavili smo i objavljivat ćemo na društvenim mrežama i pozivati sve da svojim glasom podrže Stefany i njenu pjesmu 'Sretnih dana dat' će Bog' na putu do finala Dore. Isto će napraviti svi izvođači koji sudjeluju u natjecanju, svima želim što više glasova, a Dori što veću gledanost - dodala nam je Snježana Jerković Radočaj.

Poznato je i da se na Krku pojavio i plakat s uputama za glasanje za Stefany.

Prisjetimo se, Mia Dimšić pobijedila je na Dori 2022. s pjesmom 'Guilty pleasure', a njezin menadžer Damir Bačić otkrio nam je koju su taktiku koristili da prikupe glasove publike.  U telefonskom razgovoru ispričao nam je da su angažirali više od 2000 ljudi, uglavnom iz Slavonije, da glasaju za svoju Miju.

- Bilo je bitno angažirati što više ljudi koje poznajemo i tu je bilo prijatelja koji su zvali svoje prijatelje. Radili smo i grupe na WhatsAppu. Ja sam dugo bio slavonski tamburaš pa sam i njih puno angažirao, a Mia je te godine bila jedina Slavonka pa je bio i lokalpatriotski trenutak - priznao nam je  Bačić i dodao kao 'sigurno nisu svi od zamoljenih glasali'.

Osječka glazbenica je, prema službenim podacima, dobila tada 20.659 glasova, od kojih je 13.388 glasova pristiglo telefonom, a 7271 SMS-om. Damir Kedžo je 2020. godine dobio ukupno 11.855 glasova publike, a Albina je godinu kasnije imala 8297 glasova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO