Obavijesti

Show

Komentari 71

Stankica: 'Više od godinu dana patim zbog filera u licu. Nitko ne želi preuzeti odgovornost!'

Stankica: 'Više od godinu dana patim zbog filera u licu. Nitko ne želi preuzeti odgovornost!'
6

U bolnoj ispovijesti, Stankica Stojanović objasnila je kroz kakav je 'pakao' prolazila posljednjih godinu dana, a zdravstveno stanje narušili su joj - fileri. 'Terapija mi je bila poput one za tuberkulozu', rekla je

VIDEO

Zbog ovog videa ću vjerojatno dobiti tužbu. Ipak, osjećam odgovornost da ovu priču podijelim javno, započela je influencerica i poduzetnica Stankica Stojanović (38), koju su gledatelji upoznali u trećoj sezoni RTL-ovog showa 'Gospodin savršeni', a koja je, kako je i sama objasnila, posljednjih godinu dana imala velikih zdravstvenih problema radi korištenja filera.

- Početkom 2023. godine počela sam suradnju s jednom firmom za njihove dermalne filere. Već nakon prvog objavljenog videa sam dobila poruku u DM: 'Ne samo te filere', što sam tada izignorirala ostavljajući prostor da svatko ima svoje mišljenje. Suradnja je bila korektna i nisam mogla pomisliti da će nešto krenuti loše. Ipak, poslije dva puta apliciranja filera počela sam osjećati promjene na licu i bolove. Filer je počeo migrirati. Prva adresa na koju sam se obratila bile su doktorice koje su radile aplikaciju filera. Od tog trenutka sam popila toliku količinu kortikosteroida i antibiotika da to ne možeš ni zamisliti - govori Stankica u videu objavljenom na svom službenom Instagram profilu.

Njezin organizam nije podnosio terapiju pa ju je morala prekinuti.

- Morala sam ih pod hitno prestati piti jer je moj imunitet bio toliko narušen da sam počela imati nuspojave. Samo ću reći da je jedan lijek koji sam ja pila, u kombinaciji s drugim antibiotikom, terapija za tuberkulozu. Svi lijekovi koje sam pila apsolutno nisu dugoročno donosili da se moje zdravstveno stanje popravi - kaže.

Požalila se na tim koji joj, kako kaže, nije bio podrška u trenucima narušenog zdravlja.

Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...
Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...

- Ispostavilo se da tim, koji surađuje s brojnim doktorima, nema adekvatnog doktora koji je u stanju da mi utvrdi dijagnozu. A kada ste distributer nekog lijeka, morate imati doktora koji će, u slučaju ovako nečega, morati preuzeti odgovornost. Ono što je najtužnije od svega toga, tim nije uopće htio preuzeti odgovornost. Izbjegavali bi me, a s vremena na vrijeme bi slali neke poruke, slobodno mogu reći, lažne podrške - priča Stankica.

Priznaje da je radi cijele situacije narušila svoje psihičko i fizičko zdravlje te da je potrošila puno novca na svoj oporavak.

- Agonija se nastavlja. Moje stanje, i fizičko i psihičko, postaje znatno gore. Liječenje sam nastavila samostalno uz pomoć stručnjaka koji se nisu našli na njihovoj listi suradnika. Cijeli ovaj proces me jako ograničio u radu. Financijski potpuno iscrpio. Psihičko i fizičko stanje se iz dana u dan pogoršavalo. Moje odsustvo su primijetili mnogi. U ovom stanju u kojem sam se našla je jako teško biti kreativan i praviti neke lijepe stvari koje sutra mogu poslužiti kao motivacija nekom drugom - kazala je.

Objasnila je zašto je podijelila svoju ispovijest s pratiteljima.

- Ovo stanje traje više od 365 dana. U međuvremenu, saznala sam da nisam jedina koja je prošla kroz ove posljedice korištenja filera i to je ono što je bio okidač da snimim upravo ovakav video. Osjećala sam potrebu da podijelim ovaj video da sutra netko drugi ne dođe u situaciju u kojoj sam se ja našla. Kao influencer, osjećam dužnost da trebam ljudima reći da ne rade to sebi. Prije svega, vaša koža i tijelo trebaju zdrave navike i dobre ljude - kaže Stankica i dodaje:

Hana za 24sata otkrila je li vezi s Goranom došao kraj: 'Nisam mislila da će tako daleko otići'
Hana za 24sata otkrila je li vezi s Goranom došao kraj: 'Nisam mislila da će tako daleko otići'

- S druge strane, fileri su skroz OK, ali kada to rade stručnjaci i kada od istih imate garanciju. U mom slučaju, nisam imala garanciju, nisam dobila kod filera koji sam koristila i da tim ustvari nema ni moju suglasnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 71

VIDEO

Bujna Slavonka Claudia otkrila dimenzije svog pitona: 'Više ga ne mogu ni podići koliki je...'
PITON JOJ JE OGROMAN

Bujna Slavonka Claudia otkrila dimenzije svog pitona: 'Više ga ne mogu ni podići koliki je...'

Claudia Rivier (28) svima je privukla pažnju svojim prirodnim oblinama, a sada pratitelje okupira njezin burmanski piton, kojeg često slika kako se zavlači u mračna i skrovita mjesta