Obavijesti

Show

Komentari 178

Stanija sama u novom showu: Snimat će sve što starleta radi

Stanija sama u novom showu: Snimat će sve što starleta radi
4

Starleta od 1. rujna počinje sa snimanjem realityja u svom stanu u Novom Sadu. Riječ će biti o provokativnom relityju. Kamere će starletu pratiti 24 sata dnevno

VIDEO

Zvijezda reality showa 'Survivor' uskoro će se pojaviti u još jednom realityju. S jedne privatne izraelske televizije Staniji Dobrojević predložili su da snime reality o njoj, piše srpski Kurir.  Starleta od 1. rujna počinje sa snimanjem realityja u svom stanu u Novom Sadu, a honorar će joj biti 222 tisuće kuna. Riječ će biti o provokativnom showu. Kamere će je pratiti 24 sata dnevno cijelih mjesec dana. Staniju će snimati dok se tušira, presvlači i tulumari po klubovima. 

- Bilo je mnogo zanimljivih djevojaka koje su mi bile konurencija, ali Izraelci su izabrali mene jer sam mlada, popularna i obrazovana - potvrdila je Stanija za Kurir. 

- Izraelce je zainteresirala moja životna priča. Rođena sam u Virovitici, ratno sam dijete. Otac mi je bio uspješan ekonomist koji se intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine kad je ubijen. U jednom danu izgubila sam oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na auto. Majka je ostala sama, s dvoje male djece i tada smo se preselili u Srbiju. Tatine sestre su imale novaca pa su nam financijski pomogle - otkrila je Stanija za Kurir. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 178

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću