Obavijesti

Show

Komentari 21

Srpska pjevačica promijenila je cijelo lice, ali neke operacije požalila: Ovako je izgledala...

Srpska pjevačica promijenila je cijelo lice, ali neke operacije požalila: Ovako je izgledala...
6

Srpska pjevačica Nikolija Jovanović na početku svoje karijere je izgledala potpuno drukčije, radila je nos, usta i grudi, a sada priznaje da neke zahvate ne bi ponovno napravila...

VIDEO

Na promociji novog albuma 'Plava krv' srpskog trepera Devita (28) zajedno su se pojavili Relja Popović (33) i Nikolija Jovanović (33), jedan od najslavnijih parova s balkanske glazbene scene. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Srpska pjevačica u strahu: ‘Prati ju manijak iz Osijeka, upao je u restoran i rekao da će je ubiti’ VIDEO

Pjevačica je za ovu prigodu iskombinirala vrećaste traperice, bijeli top i moderni predimenzionirani sako u kraljevskoj plavoj boji. Sve je začinila srebrnim salonkama i retro frizurom.

Nosila je lakši make-up no inače, dok je jagodice naglasila bronzerom, a mnogi su primijetili njezino besprijekorno zategnuto lice. Njezin je partner Relja nosio jednostavnu, crnu kombinaciju. 

Poznati na promociji Devitovog novog albuma "Plava krv"

Inače, Nikolija je kći poznate pjevačice Vesne Zmijanac (66), a na početku svoje karijere je izgledala potpuno drugačije. Prvi se puta u javnosti pojavila 2011. kada je sudjelovala u popularnom realityju 'Survivor'. 

Poznati na promociji Devitovog novog albuma "Plava krv"

Od tada je nekoliko puta 'išla pod nož', a o svemu je otvoreno progovorila u TikTok videu ranije ove godine te je otkrila da je najviše požalila zbog operacije povećavanja grudi. 

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - NIKOLIJA

- Imala sam jako veliki kompleks, bila sam ravna kao daska. To mi je u dvadesetima stvarno pomoglo da se osjećam dobro u svom tijelu. Međutim, sada u tridesetim nikada ne bih ponovno uradila silikone. Da,mogu vratiti vrijeme, ne bih ih radila, jer mislim da su prirodne grudi najljepše i da su implantati nepotrebni - rekla je pjevačica i dodala da su joj male grudi puno ljepše od velikih, te da bi sada imala savršeno samouzdanje da ih je ostavila prirodnima. 

Također je dodala da je zažalila zbog operacije usana, koju je također napravila još na početku svoje karijere. 

Uskoro kreće sezona na Zrću: Na prvomajski festival u Nou stižu Rozga, Nikolija, Cunami i Sajfer
Uskoro kreće sezona na Zrću: Na prvomajski festival u Nou stižu Rozga, Nikolija, Cunami i Sajfer

-  Svoja divna usta sam promijenila zbog neke glupe mode koja traje i dan danas, samo tada su fileri bili trajni. S vremenom su se izobličili, izgledala sam kao patka. Prošle godine sam kirurški uklonila sav umjetni materijal iz usta i sada opet imam svoja prirodna usta, iako sam nažalost morala ići na operaciju da ih vratim. Dakle, velika su i lijepa i ne znam što mi je trebalo - ispričala je Nikolija. 

Osim toga, pjevačica je operirala nos, ali je rekla da je to bilo zbog devijacije te da joj je to bila poslijednja operacija. Iako joj njezin prirodni nos nikada nije predstavljao problem, priznala je da je zadovoljna rezultatom operacije. Također je otkrila da filere nikada nije stavljala. 

Vesni Zmijanac operirali srce, ugradili su joj tri premosnice
Vesni Zmijanac operirali srce, ugradili su joj tri premosnice

- Na licu nemam filere, bojim se filera. Kad krene lice da pada s godinama i gravitacija krene vući dole, što bi se desilo sa svim tim filerima - rekla je Nikolija. 

Poznati na promociji Devitovog novog albuma "Plava krv"

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VODITELJICOM MAJOM CIGLENEČKI:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO