Zelinčanka Barica će biti nesretna što je riba glavna namirnica u toplom predjelu i glavnom jelu. Kako bi umirila sestričnu, sav teret kuhanja s bakalarom i grdobinom preuzet će Ružica
Špiček: 'Drago mi je vidjeti kad Dalmatincu curi znoj s čela...'
Svaki zadatak RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri dva, jedan - kuhaj' od natjecatelja zahtjeva smirenost, predanost i kreativnost. Ipak, u većini slučajeva prevlada panika. Upravo to dogodit će se večeras kada će natjecatelje na radnim jedinicama dočekati jelovnik od tri slijeda, ali s već unaprijed određenim namirnicama i receptom ispisanim u fazama.
Zelinčanka Barica će biti nesretna što je riba glavna namirnica u toplom predjelu i glavnom jelu. Kako bi umirila sestričnu, sav teret kuhanja s bakalarom i grdobinom preuzet će Ružica.
- Ovo kuhanje po fazama mi se ne sviđa, baš kao niti ova riba. Grdobina je za obradu baš grdobina. Ima oštre zube, velike šiljke, sva sam se izbola. Ova grdobina će mene ubit' - kaže Ružica, koja je pripremu orehnjače ostavila Barici.
Velikih problema s ribom i plodovima mora imali su i majka i sin iz Splita.
- Davorka i Vjeko, kod vas je najtiše. Nema razgovora, samo se radi. Drago mi je vidjeti kad Dalmatincu graški znoja cure s čela. Bravo - bodrio ih je chef Tomislav Špiček.
Tko će tražiti savjete od dežurnog kuhara Mate Jankovića i koji će tim, Lađari ili Ribice, osvojiti prve, vrlo važne bodove? Odgovore će gledatelji doznati u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 20 sati na RTL-u.