Obavijesti

Show

Komentari 0

Smilja oduševila Branka, a Ruža se razočarala u njega: 'Shvatila sam to kao prevaru, poniženje'

Smilja oduševila Branka, a Ruža se razočarala u njega: 'Shvatila sam to kao prevaru, poniženje'
3

Voditeljica Anita Martinović podsjetila je Branka da je rekao da ako se Smilja pojavi da će je odmah voditi doma, a on je rekao da sad mora razmislit o tome

VIDEO

U novoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' ostatak farmera upoznalo se sa svojim zlatnim djevojkama, a među njima i Branko Jurković. Branko je pratio starije sezone emisije gdje je saznao za Smilju, koja ga je odmah oduševila. Najveća mu je želja bila da upravo ona dođe na njegovu farmu, a to mu se i ostvarilo.

Branko upoznao svoju Smilju, Klara i Radoslav osamili se u mraku, a Mijo ljubio Brankicu
Branko upoznao svoju Smilju, Klara i Radoslav osamili se u mraku, a Mijo ljubio Brankicu

- Branko je mene gledao u 'Ljubav je na selu', tamo je zaključio da sam ja njegova osoba za život i on je moj najveći obožavatelj. I živio je u nadi da ću se ja tu pojaviti i evo, pojavila sam se. Lijepo je kad se nekome ispune želje - rekla je Smilja. 

Branko je uzbuđeno pitao zlatnu djevojku za njeno ime, a Smilja ga je pitala da mu kaže koje mu je najljepše žensko ime. 'Ja kad bih birao imena, ja bih birao Suzana', rekao je Branko i iznenadio sve prisutne.

- Dobro, onda ću ja biti tvoja Suzana - rekla mu je Smilja. Nije mu odmah htjela reći kako se zove, a Branka je zanimalo i kako izgleda. Ispitivao ju je za boju kose i očiju, a nije mu se svidjelo kad je rekla da ima 'neke zelene, plave, sive'.

Branka je zanimalo i zašto se ona prijavila kod njega.

- To je sad dobro pitanje. Voliš dječicu svoju, to mi je dobro. Volio si svoju suprugu pa se nadam da ćemo i mi nešto imati - rekla je Smilja na što je on odgovorio: 'I ja se nadam'. Njegov odgovor iznenadio je Ružu. 

Došlo je vrijeme kad je Branko napokon ugledao Smilju i bio je oduševljen. Voditeljica Anita Martinović podsjetila je Branka da je rekao da ako se Smilja pojavi da će je odmah voditi doma, a on je rekao da sad mora razmislit o tome. Priznao je i da je Smilju sreo u Pakracu kad je radio tamo.

Smilju je iznenadilo to što je Branko praktički zaručio Ružu te je komentirala kako njoj priča jedno, a Ruži drugo.

- Osjećala sam kao da mu nije stalo. Shvatila sam to kao prevaru, poniženje - komentirala je Ruža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije