Obavijesti

Show

Komentari 0

Slavni glumac neprepoznatljiv u prvom traileru filma 'Maestro'

Slavni glumac neprepoznatljiv u prvom traileru filma 'Maestro'
5

Bradley Cooper je, osim glavne uloge, radio i na scenariju, režirao i koproducirao film o velikom umjetniku Leonardu Bernsteinu

VIDEO

Višestruko nagrađivani glumac i producent, Bradley Cooper (48) u novom biografskom filmu 'Maestro', utjelovit će legendarnog  skladatelja, dirigenta i pijanista, Leonarda Bernsteina, a u prvom traileru izgleda neprepoznatljivo. 

Potpuno se preobrazio i kroz isječke se vidi njegova transformacija u Bernsteina kroz vrijeme - od mladića do starca, a obožavatelji su odmah pohvalili šminku i detaljne kostime. 

Film će obuhvatiti 30 godina njegovog života, ali i ljubavnu priču s glumicom i aktivistkinjom, Felicijom Montealegre Cohn Bernstein, koju će igrati Carey Mulligan (38).

Netflix je film opisao kao 'ljubavno pismo životu i umjetnosti', a pratit će njihovu vezu od upoznavanja 1946., kroz 25 godina braka i rođenje troje djece, Jamieja, Alexandera Nine

Promising Young Woman Premiere - 2020 Sundance Film Festival

Cooper se ovime vratio i u redateljske vode nakon velikog uspjeha s filmom 'Zvijezda je rođena' 2018. godine, a s Joshom Singerom, koji je osvojio Oscara za najbolji scenariji za 'Spotlight', je napisao i scenarij. 

Irina Shayk ponovo ljubi, a što o tome kaže Bradley Cooper: 'Tko zna hoće li to uopće potrajati...'
Irina Shayk ponovo ljubi, a što o tome kaže Bradley Cooper: 'Tko zna hoće li to uopće potrajati...'

Osim scenografije koja je odmah privukla pažnju, dojmljiv je i ostatak postave: Steven Spielberg i Martin Scorsese su uz, Coppera, Freda Bernera, Amy Durning i Kristie Macosko Krieger producenti filma, a glumačkom dijelu priključit će se Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton i Gideon Glick

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pitchfork (@pitchfork)

Bernstein je bio jedan od najslavnijih američkih dirigenata i skladatelja. Ravnao je gotovo svim velikim američkim orkestrima, bio i glazbeni ravnatelj Njujorške filharmonije, a svjetsku slavu stekao je mjuziklima 'U grad!' i 'Priča sa zapadne strane'. Biografski film imat će premijeru na najstarijem festivalu na svijetu, Venecijanski filmski festivalu, u kina dolazi 22. srpnja, a na Netflix 30. prosinca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO