Obavijesti

Show

Komentari 45

Slavko liječi Sevkine boli, a ona se muči s badićem...

Slavko liječi Sevkine boli, a ona se muči s badićem...
28

Opijena ljubavlju, Seve je skočila za zaručnikom u more, no nespretno je uronila pa ju je zaboljela glava. Ali Slavkov poljubac je odagnao sve brige

VIDEO

Prvo je Slavko skočio u more. Severina se stepenicama spustila u more, prstom noge dotaknula uzburkanu površinu i popela se natrag. Temperatura mora nije bila preniska za skok. Vratila se do stijene, popravila donji dio kupaćega kostima, osvrnula se oko sebe i skočila. U idućem trenutku - pjevačica se drži za glavu. Dubina nije mala pa vjerojatno nije udarila glavom o dno. Moguće da je nespretno zaronila. S grimasom na licu zaplivala je svom voljenom u zagrljaj. On ju je nježno poljubio i vratio joj široki osmijeh na lice.

SEVE SE MUČILA S OSKUDNIM BADIĆEM
Čaroliju zajedničkih trenutaka prepunu zagrljaja prekinuo je Sevin kupaći kostim. Svako malo oskudne krpice morala je namještati. I prije skoka u more te osobito nakon što je iz njega izašla, kad joj se već slijepio uz tijelo. Splićanka je na plaži ponovno otkrila da je u top-formi. Čini se da je “zub vremena” nije ni taknuo. Seve ima 37 godina i uistinu se može pohvaliti zavidnom figurom. Formu održava svakodnevnim vježbanjem. U teretani ima osobnog trenera, a najviše se koncentrira na noge i stražnjicu. Čučnjevi su joj neizostavna vježba. Seve, čini se, ne pati od preplanule puti koja bi prikrila nesavršenosti na tijelu. Prilično je blijeda pa se može pretpostaviti da se ranije i nije kvarcala.
Kao ni Slavko, koji se ne libi pokazati da mu je torzo bijel iako su mu ruke i noge crne. Otkrio je i da ima tetovažu na ramenu, no nije poznato o čemu je riječ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada