Obavijesti

Show

Komentari 83

Skandal na Eurosongu! Izbacili Nizozemca iz finala. U cijeli se slučaj uključila i švedska policija

Skandal na Eurosongu! Izbacili Nizozemca iz finala. U cijeli se slučaj uključila i švedska policija
3

Veliko finale 68. natjecanja za pjesmu Eurovizije nastavit će se s 25 pjesama. Nizozemski fanovi zaprijetili su bojkotom natjecanja...

VIDEO

Nizozemski predstavnik Joost Klein neće se natjecati na večerašnjem finalu Eurosonga u Malmöu, priopćili su organizatori Eurosonga. Veliki je ovo šok, Nizozemac je bio jedan od favorita publike, brojni su njegovu pjesmu vidjeli u samom vrhu...

VIDEO Podrška Baby Lasagni nastavlja dolaziti sa svih strana
VIDEO Podrška Baby Lasagni nastavlja dolaziti sa svih strana

- Švedska policija istražila je pritužbu jedne članice produkcijske ekipe nakon incidenta koji se dogodio nakon njegovog nastupa u polufinalu u četvrtak navečer. Dok pravni proces traje svojim tijekom, ne bi bilo prikladno da on nastavi s natjecanjem, stoji u priopćenju.

- Željeli bismo jasno naglasiti da, suprotno nekim medijskim izvješćima i nagađanjima na društvenim mrežama, u ovaj incident nije bio uključen nijedan drugi izvođač ili član druge delegacije- poručili su, pa dodali: 

- Zadržavamo politiku nulte tolerancije prema neprimjerenom ponašanju na našem događaju i predani smo pružanju sigurnog radnog okruženja za svo osoblje na natjecanju. U svjetlu ovoga, ponašanje Joosta Kleina prema članu tima smatra se kršenjem pravila natjecanja.

Nordic Eurovision Party

Policija ga je ispitala

Veliko finale 68. natjecanja za pjesmu Eurovizije nastavit će se s 25 pjesama.

Nizozemski fanovi ranije su zaprijetili da će bojkotirati natjecanje ukoliko Joost ne nastupi. Trebao ih je predstavljati pjesmo 'Europapa', a nije nastupio niti na jučerašnjoj generalnoj probi. 

Švedske i nizozemske novinske kuće izvijestile su da se protiv Kleina, koji je u finalu trebao nastupiti s pjesmom Europopa, vodi istraga nakon incidenta koji je uključivao djelatnicu televizijske producentske ekipe. 

"Muškarac je osumnjičen za prijetnje i zastrašivanje. Ispitala ga je policija, ali nije zadržan", objavila je glasnogovornica švedske policije. 

“Očevid je završen pošto je policija je poduzela sve istražne radnje i ispitala osumnjičenog, tužiteljicu i svjedoke. Slijedi uobičajeni pravni proces", dodala je. 

Nizozemska televizija odluku o diskvalifikaciji ocijenila je "nesrazmjernom". 

Ovdje pratite sve oko Eurosonga iz minute u minutu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 83

VIDEO

Tisuće mladih iz cijelog svijeta stižu u Hrvatsku na novi open-air hard techno festival
PROMO

Tisuće mladih iz cijelog svijeta stižu u Hrvatsku na novi open-air hard techno festival

Pet pozornica u pet dana, s preko 60 izvođača na čak 18 dnevnih i noćnih partija, vizualni spektakl, intenzitet i energija - sve je spremno za novi festival, prvo Verknipt Croatia izdanje!

Emotivne scene: Alen Đuras sa zaručnicom Anom snimio spot
OBJAVIO DRUGI SINGL PO REDU

Emotivne scene: Alen Đuras sa zaručnicom Anom snimio spot

'Ostani uz njega' nova je emotivna balada Alena Đurasa, za koju je snimio i spot