Obavijesti

Show

Komentari 4

Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Ne pojavljuje se često u javnosti, evo kako sad izgleda

Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Ne pojavljuje se često u javnosti, evo kako sad izgleda
8

Popularna serija 'Bračne vode' snimala se od 1987. do 1997., a bila je i vrlo gledana u Hrvatskoj. Katey Sagal proslavila je uloga Peggy Bundy

VIDEO

Glumica i glazbenica Katey Sagal (70) sve rjeđe je ovih dana u javnosti. Nekad popularna i vrckava Peggy iz 'Bračnih voda' danas,  teško je prepoznatljiva bez natapirane crvene kose, ali fotografi su je 'uhvatili' kako u Los Angelesu s prijateljicom ide na ručak, a činilo se i da je dobre volje. 

*EXCLUSIVE* Actress Katey Sagal enjoys lunch with a friend at All Time in Los Angeles

Generacijama je bila prisutna na TV ekranima pa se većina tako odmah sjeti vrckave Peggy Bundy, no drugima na pamet padaju i neke druge Sagaline uloge, uglavnom one majčinske.

Teslom udario glumicu Katey Sagal dok je prelazila cestu, Hitna pomoć brzo došla po nju
Teslom udario glumicu Katey Sagal dok je prelazila cestu, Hitna pomoć brzo došla po nju

Tako je zajedno s Kaley Cuoco glumila u seriji '8 jednostavnih pravila' koja se također emitirala na hrvatskim televizijama, a tu dinamiku, samo s drugim likovima, ponovile su i u nekoliko epizoda 'Teorije velikog praska' kada je utjelovila Pennynu majku. 

Također, od poznatijih uloga sigurno je i ona Gemme Teller Morrow u 'Sinovima anarhije', a za koju je osvojila i Zlatni globus, a ne treba zaboraviti niti da je upravo Sagal dala glas Leele u 'Futurami'. 

Hollywood: Poznati na premijeri serije 'Sons Of Anarchy'

Sagal je 2014. dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a tada su je došli podržati Charlie Hunnam s kojim je glumila u 'Sinovima anarhije', kao i njezina 'obitelj' iz 'Bračnih voda'. Za ulogu Peggy je bila nominirana četiri puta za Emmy. 

Los Angeles: Katey Sagal dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih

Iako već godinama ne glume zajedno, nekoć televizijska obitelj se i dalje drži zajedno. Tako je Katey Edu O'Neillu, koji je utjelovio nezadovoljnog prodavača cipela, a godinama kasnije i strogog, ali voljenog Jaya Pritchetta u 'Modernoj obitelji', došla kada je on dobio zvijezdu na istoj stazi. Tada su došle dvije Edove televizijske supruge, Katey i Sofia Vergara. 

Los Angeles: Ed O'Neill dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Prijateljstva i odnosi koje je stekla, Katey i danas čuva i pazi. Podrška je i Christini Applegate koja je godinama glumila njenu kći Kelly, a koja se posljednjih godina bori s teškim zdravstvenim problemima. 

Christina Applegate receives a star on Hollywood's Walk of Fame

Osim na ekranu, Katey je brižna majka u pravom životu. Ima troje djece, Sarah, Jacksona i Esme. 

- To je najveća žrtva - rekla je Sagal 2009. godine. 

Proslavio se kao mrzovoljni Al Bundy i glava moderne obitelji
Proslavio se kao mrzovoljni Al Bundy i glava moderne obitelji

- Nikad nisam nikoga voljela koliko volim svoju djecu. To me iskustvo jako iznenadilo - poručila je tada. Njezina najstarija kći danas ima 30 godina, te se zajedno s bratom također upustila u glumačke vode. 

Sarah Grace White pojavila se nekoliko puta na ekranima, među ostalim i u 'Uvodu u anatomiju'. Nešto mlađi brat, Jackson James White imao je uloge u 'Mr. Fletcher', 'Pet Sematary: Bloodlines'... Kateyna najmlađa kći Esme rodila se 2007. godine i to uz pomoć surogata, obzirom da Sagal više nije mogla biti trudna zbog komplikacija.

Kako navodi People, majka i otac, Kurt Sutter, Kateyn drugi suprug, jako su ponosni na nju, a glumica je u svojim memoarima progovorila i o ADHD-u koji je dijagnosticiran njenoj najmlađoj kćeri. 

Katey i Kurt danas vode vlastiti podcast imena 'PIE'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO