Obavijesti

Show

Komentari 0

Sjajna igra! Puljanin Andrea je osvojio 20.000€ u Superpotjeri

Sjajna igra! Puljanin Andrea je osvojio 20.000€ u Superpotjeri
9

U prvom krugu točno je odgovorio na svih pet pitanja što mu je donijelo 2.500 eura. U brzopoteznoj igri odabrao je borbu protiv četvero lovaca za iznos od 20.000 eura i 42 sekunde koliko su lovci tražili na svom satu

VIDEO

U novom izdanju kviza Superpotjera fantastičan nastup ostvario je posljednji natjecatelj, Andrea Stanković iz Pule koji je pobijedio četvero lovaca osvojivši 20.000 eura!

Nije bio usamljen u pobjedi - Jakov Kusić iz Splita u brzopoteznoj je igri protiv troje lovaca osvojio 7.500 eura. Za preostalo dvoje natjecatelja, Luciju Drmić iz Zagreba i Juga Puljizevića iz Samobora protivničke snage bile su prejake.

Brat Dine Jelusića rasturio je u Potjeri, u Superpotjeri izgubio: 'Barem sam se borio do kraja'
Brat Dine Jelusića rasturio je u Potjeri, u Superpotjeri izgubio: 'Barem sam se borio do kraja'

Prvi natjecatelj Jakov Kusić iz Splita, programer je, a u slobodno vrijeme organizira pub kvizove, bavi se sportom, putuje, prati HRT-ove emisije, poglavito TV kalendar. S osvojenim iznosom otputovao bi mjesec dana u Australiju, a za to mu je potrebno oko 10.000 eura, rekao je Jakov.

U prvom krugu, u kojem voditelj Joško Lokas postavlja najviše pet pitanja s višestrukim izborom, a svaki točan odgovor donosi 500 eura, Jakov je točno odgovorio na četiri pitanja.

U brzopoteznoj igri Jakov se odlučio suprotstaviti timu koji čine Morana, Mladen i Dean, za iznos od 7.500 eura uz 30 sekundi prednosti.

Netočno je odgovorio na dva pitanja. Nije znao koja su prva tri slova drugog, trećeg i četvrtog najmnogoljudnijeg kalifornijskog grada, te s koliko je bridova omeđena svaka strana tetraedra. Jakovu je na satu ostalo 18 sekundi i osvojio je iznos od 7.500 eura.

- Prednost od 30 sekundi je uglavnom dovoljna za bilo kojeg igrača dobrog kalibra, rekao je Dean!

Lucija Drmić iz Zagreba, bavi se digitalnim marketingom. Što se tiče novčanog iznosa, bila bi zadovoljna s osvojenih pet do deset tisuća eura.

U prvom krugu osvojila je 500 eura. U brzopoteznoj igri znanja odabrala je igru protiv četvero lovaca za iznos od 7.500 eura. Naime lovci su zatražili 39 sekundi na svom satu. 

Lucija nije znala u kojem filmu i Woody i Buzz žele biti Endijeva omiljena igračka, od kojeg se drveta tradicionalno radi australski puhački instrument didžeridu, na koji geometrijski lik podsjeća veliko grčko slovo delta, glas kojeg je fizičara proizvodio cool text, te koji je grad tisuću minareta najveći u arapskom svijetu. 

Lovci su nadigrali Luciju sa 16 sekundi prednosti.

Jug Puljizević iz Samobora, bavi se zaštitom osobnih podataka. Otac je dvoje djece, rado kuha, bavi se hokejem na ledu i voli putovati. Rekao je da bi osvojeni iznos od 12.000 eura bio odličan.

U prvom krugu točno je odgovorio na jedno pitanje te je s 500 eura krenuo izazvati lovce. U brzopoteznoj se igri odlučio suprotstaviti timu od petero lovaca. Oni su na svom satu zatražili 45 sekundi i ponudili iznos od 15.000 eura.

Jug nije znao da je Tina Turner rođena kao Anna Mae Bullock, da se papiru predmeću riječi krep i pak kad označavaju posebne vrste, nije znao niti da se očekuje da će Elizabeta vojvotkinja od Brabanta postati prva žena na čelu kraljevine Belgije, kao niti da su klubovi iz SAD-a najviše puta u ovom stoljeću osvajali Stanleyjev kup, i na kraju da je Sava najdulja rijeka koja izvire u Julijskim Alpama.

Jugu se zaredao niz netočnih odgovora te nije uspio svladati odlično raspoložene lovce.

- Sad se ja osjećam kao da sam vas navukla, ali ja mislim da sam ostala u sjeni da niste danas bili dovoljno dobri, da bi dečki to isto riješili, cijenim hrabrost, ali bilo je previše pogrešaka, rekla je Morana!

Andrea Stanković iz Pule nastavnik je u srednjoj školi. Bio bi zadovoljan s osvojenih desetak tisuća eura.

U prvom krugu točno je odgovorio na svih pet pitanja što mu je donijelo 2.500 eura. U brzopoteznoj igri odabrao je borbu protiv četvero lovaca za iznos od 20.000 eura i 42 sekunde koliko su lovci tražili na svom satu.

Andrea nije znao da su golubovi ptice iz reda Columba koje nazivaju letećim štakorima, te da je Uri Geller Izraelac koji je 2019. najavio da će telepatijom zaustaviti Brexit.

Odličnom igrom uspio je pobijediti lovce s osam sekundi prednosti, i tako osvojiti 20.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'
PRIČALA NAM I O IZBORIMA LJEPOTE

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'

Plus+ Nije bilo natečenih usana, podignutih jagodica, zategnutih lica - samo prirodno • S posebnim žarom su se čekali izbori ljepote, kaže Anita