Obavijesti

Show

Komentari 19

Simona ovnu: Ti bi mene malo, pa nisam ti ja ovčica

Simona ovnu: Ti bi mene malo, pa nisam ti ja ovčica
5

Ovan je pokazao da voli Simonicu, ali mu je ona objasnila kako njihova ljubav nije moguća. Ante je džogirao i upozorio suprugu da će se prehladiti

VIDEO

Simona je odlučila dan provesti uz ovce i nahraniti ih. Ovce su to prihvatile te su razveselile svoju novu hraniteljicu i Simonu pritisnule uz ogradu. Veselom društvu se pridružio i konj, koji također nije odolio Simoninim čarima. Neke od ovaca su i gricnule Simonu za ruku, a ona ih je odlučila malo preodgojiti.
- Ovčice, sam ti rekla da me ne grizeš? Bemti miša, ti nećeš mene napadati! Polako, sam rekla? U kazni si - započela je  Simona. Tada se obratila i kobili.
- Konjček, reci da budu dobre. Ovnići, morate biti dobri i složne, i slučajno se ne zapikavati u mene. Idemo do tora - zapovijedila je Simona. Ovcama se Simona previše svidjela te su joj pomogle i u tjelovježbi. Dok je Ante džogirao, Simona se s ovcom i Lisom natjeravala po farmi. Ante ju je upozorio da će se prehladiti.
- Ja sam vrućekrvna, nije meni zima - izjavila je Simke. I ovan je pokazao kako voli Simonu, no ona ga je upozorila kako njihova ljubav nije moguća.
- Ja tebi njuškam, ti bi mene malo? Nisam ti ja ovčica, ti bi se tjerao sa mnom? Nisam ti ja ovčica, ne može - objasnila je Simona ovnu dokazujući svoju vjernost Anti.

SIMONA ODBILA PORSCHE
Ante je s Mariom pričao o svojim autima i obavijestio ga o nedavnoj nezgodi.
- Sad sam ga prije ulaska šlusnuo u rinzol - priznao je Ante. Gotovci su se raspričali o svom voznom parku.
- Vozio sam se 320 km/h s njenim autom - izjavio je Ante. Simona se također pohvalila kako i ona zna stisnuti gas.
- Nema meni do mog C4, najbolji auto. Sad mi je htio kupiti novog Porschea Carreru, pa sam ga odbila. Ja nisam htjela. Meni je dosta obiteljski auto, ipak sam ja majka - izjavila je Simona.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću