Obavijesti

Show

Komentari 54

Šime Vrsaljko objavio je prvu fotografiju s kćeri koju je dobio sa Slovenkom Kajom Vidmar

Šime Vrsaljko objavio je prvu fotografiju s kćeri koju je dobio sa Slovenkom Kajom Vidmar
4

Nakon nagađanja i šuškanja oko toga jesu li Šime i Kaja zaista par, Kaja je krajem prošlog mjeseca objavila crtež s likovima koji neodoljivo podsjećaju na nju i Vrsaljka te drže bebu u naručju

VIDEO

Nogometaš Šime Vrsaljko (30) objavio je prvu fotografiju s kćeri Viktorijom, koju je dobio sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šime Vrsaljko podivljao nakon utakmice: Igrače Cityja gađao i htio se tući, morali ga obuzdati VIDEO

Osim malene Viktorije, u krilu je držao i sina Brunu, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom.

Nakon nagađanja i šuškanja oko toga jesu li Šime i Kaja zaista par, Kaja je krajem prošlog mjeseca objavila crtež s likovima koji neodoljivo podsjećaju na nju i Vrsaljka te drže bebu u naručju. Na fotografiji je označila Šimu i u opisu je napisala 'moje sve' te ga upotpunila emotikonom srca. Nedugo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj par nasmiješeno lezi na palubi. 

Par javno otkriva mrvicu po mrvicu o svojim privatnim životima, tako je Kaja objavljivala fotografije trudnoće i kćerke prije nego je išta otkrila o njenom ocu. U posljednje vrijeme kruže glasine da se par možda u tajnosti vjenčao jer se na najnovijim fotografijama vidi da oboje nose prstenje koje veoma podsjećaju na vjenčano prstenje. 

Nije poznato niti kada su se točno Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovom prekidu počela su prije godinu dana kada je on obrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i prestao nositi vjenčani prsten. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije