Obavijesti

Show

Komentari 8

Show 'Ljubav je na selu' do sad je donio 19 brakova i 21 dijete: Farmerima sad pišu i Šveđanke

Show 'Ljubav je na selu' do sad je donio 19 brakova i 21 dijete: Farmerima sad pišu i Šveđanke
6

Deset farmera nestrpljivo iščekuje dan kada će upoznati dame koje su im napisale ljubavno pismo

VIDEO

Ljubav se vraća na selo! Od srijede u 21.15 sati na RTL-u s emitiranjem kreće nova, 16. sezona showa. Zbog emisije 'Ljubav je na selu' rodile su se velike romanse te brojna djeca, a u nadi za istim sretnim scenarijima u emisiju su se prijavile i dame izvan granica Lijepe Naše.

Samanta otkriva hoće li ponovo 'ljubiti u gepeku': 'Želim da me muškarac zaštiti od loših ljudi'
Samanta otkriva hoće li ponovo 'ljubiti u gepeku': 'Želim da me muškarac zaštiti od loših ljudi'

Deset farmera nestrpljivo iščekuje dan kada će upoznati dame koje su im napisale ljubavno pismo, odlučne u namjeri da s njima ostvare životnu sreću. Diljem Hrvatske, ali i izvan njezinih granica, odavno je poznato da je 'Ljubav je na selu' donijela brojnim farmerima ostvarenje svih ljubavnih snova. U prilog tome govori i sretna statistika nakon emitiranih 15 sezona - 19 brakova i veza te 21 dijete rođeno.

Gledatelji jubilarne 15. sezone showa svjedočili su ljubavnoj sreći 66-godišnjeg farmera iz Čehovca, Dragoljuba Kostića i njegove 57-godišnje Ljiljanu Resić. Tijekom snimanja, prijateljstvo ovog para preraslo je u ljubavnu vezu koja i dalje sretno traje. Ljiljana i Dragoljub planiraju sretnu zajedničku budućnost.

Godinu dana ranije, svjedočili su gledatelji ljubavnoj romansi farmera Tomislava Skejića i njegove Stele Pavičić. Zaljubili su se na prvi pogled, a unatoč svemu što su prošli, danas su sretno zaručeni te planiraju vjenčanje.

Trinaesta sezona showa dokazala je da i taj fatalni broj može donijeti sreću. Pred kamerama 'Ljubav je na selu' odvilo se, tako, vjenčanje najstarijeg farmera Marijana Cerovca i njegove odabranice, Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat zvane Patty.

Popisu se pridružuju i Zoran Stričević i njegova supruga Suzi koji su se vjenčali nakon snimanja 13. sezone 'Ljubav je na selu'.
Farmeru Nevenu Landeku također je sudjelovanje u showu promijenilo život, ljubav je pronašao sa svojom susjedom Katarinom koja mu je tijekom showa pružala podršku te bila gost na druženjima s kandidatkinjama. U međuvremenu je planula ljubav te su Katarina i Neven danas u braku, sretni i zbog prinove - djevojčice Mije koje su dobili. 

Nisu jedini - roditeljima su postali i farmer Dušan Golubovac iz 12. sezone, koji je zahvaljujući emisiji 'Ljubav je na selu' upoznao suprugu Ana-Mariju s kojom danas ima dvoje djece. Roditeljstvom su blagoslovljeni i sudionici internacionalne, 11. sezone showa. Farmer Srećko Ponjavica iz Kanade zaljubio se u Viranku Antoniju Bešćec te je s njom dobio i sina.  

Farmeri Matija Ričko i Željko Bilić svoje su supruge upoznali zahvaljujući pojavljivanju u 'Ljubav je na selu'. Matija je otac dječaka i djevojčice, a Željko uživa kao blaženi među ženama sa suprugom Felinom i njihove dvije kćeri. Zahvaljujući showu, farmer Alojz Kanceljak upoznao je suprugu Moniku, s kojom danas ima dvoje djece, a farmer Zvonko Koprivnjak nakon televizijske prosidbe je 2018. oženio suprugu Nikolinu.

Uspješnu ljubavnu priču zabilježila je i popularna kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac. Nakon duge potrage, konačno je uz Zvonu Petričevića pronašla ljubav, ali i ostvarila se u ulozi majke. 

Niz je romantičnih priča kojima su tijekom godina svjedočili gledatelji RTL-a, a novi farmeri spremni su veliku ljubavnu statistiku podebljati. Garancija za to su i brojne zainteresirane dame, koje su farmerima slale pisma iz svih dijelova svijeta - Švedske, Njemačke, Austrije... 

Kome će se sudbina nasmiješiti i hoće li sreću u 'Ljubav je na selu' netko naći i izvan granica Lijepe Naše, gledatelji mogu pratiti od srijede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina