Obavijesti

Show

Komentari 4

Shakira pozirala u zagrljaju sa zgodnim glumcem, a fanovi se raspametili: 'Zavidim ti...'

Shakira pozirala u zagrljaju sa zgodnim glumcem, a fanovi se raspametili: 'Zavidim ti...'
2

Lucien Laviscount proslavio se ulogom u seriji 'Emily in Paris', a sada je prisno pozirao sa slavnom kolumbijskom pjevačicom

VIDEO

Pjevačica Shakira (47) oduševila je obožavatelje novim fotografijama. Na njima je pozirala s glumcem Lucienom Laviscountom (31), zvijezdom serije 'Emily in Paris' te su izgledali vrlo prisno. Bili su zagrljeni, a na jednoj od fotki ju je glumac poljubio u obraz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Kako pišu strani mediji, Lucien će biti zvijezda spota za Shakirinu novu pjesmu 'Punteria'. Shakira je za fotografiranje odabrala ružičastu haljinu, a promijenila je i boju kose kako bi se uskladila s haljinom. Glumac je pak pozirao bez majice i u bijelim hlačama. 

Oduševljeni pratitelji napunili su komentare ispod niza fotki. 'Zamijenila Twingo za Ferrari', 'Zavidim ti', 'Ovo je spektakularno', 'Nisam bila spremna za ovo', pisali su.

Je li Piquea zaista raskrinkala teglica džema? Shakira priznala
Je li Piquea zaista raskrinkala teglica džema? Shakira priznala

Inače, Shakira će nakon sedam godina objaviti novi album 'Las Mujeres Ya No Lloran'. Album izlazi u petak, 22. ožujka, a na njemu će se naći 16 pjesama. 

- Stvaranje ovog albuma bilo je alkemijski proces. Pišući svaku pjesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje su se suze pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu - rekla je kolumbijska pjevačica.

VMA Awards 2023 - ARRIVALS
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO