Pjevačica je zatvorena u kući svekrve i svekra. Osim što pjeva u domu, upija nove recepte i vježba, kaže da je dobila na masi
Sevki godi svekrvina kuhinja: 'Udebljala sam se sedam kila...'
Severini Kojić (47) postala je već tradicija subotom navečer zasjesti pred ekran svog računala te obožavateljima “servirati” emisiju u vlastitoj produkciji.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Splićanka je trenutačno u izolaciji u Beogradu sa suprugom Igorom (32) i njegovim roditeljima, Draganom Kojićem Kebom (59) i Oljom, a u najnovijem izdanju “SeVeTeVe-a” raspričala se o kilogramima.
Fanovima na društvenim mrežama priznala je da se udebljala.
- Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava - započela je Seve.
Zatim je istaknula kako svi koji održavaju formu poput nje trebaju se ponekad i nahraniti.
- Moramo nešto jesti. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju obitelji koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje’ - najavila je pjevačica, a onda je pokazala što ju je svekrva Olja naučila.
- Danas ćemo praviti pitu krumpirušu - rekla je na početku videa te se “bacila” na guljenje krumpira.
- E Seve, Seve, trebala si ga izrendati - obratila se samoj sebi, dok je kuhala u izdanju u kojem je se rijetko viđa. Odjenula je cvjetnu haljinu, navukla je pregaču, a štikle je zamijenila šlapama.
- Ovo je neki dobar luk, od njega se ne plače - nastavila je pričati dok je pripremala Oljin specijalitet.
Stavila je duplu koru, a fanovima je objasnila i zašto.
- Jer je krumpiruša onda hrskavija - zna Seve tajne svekrvine kuhinje.
Za one koji također žele eksperimentirati u kuhinji dobra vijest je da je Splićanka podijelila recept u svom videu. Za Sevinu, odnosno Oljinu krumpirušu, tako će vam trebati pet krumpira, dva luka, malo soli i papra, 14 kora za savijače te ulje za premazivanje kora, ali neko zdravo ulje, istaknula je pjevačica.
- Pečemo u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva između 40 i 60 minuta (ovisno o pećnici) - dodala je. Glazbenica se obratila i svima onima koji su bili skeptični oko njezina kuhanja.
- Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požaliti - samouvjereno će Seve. Gospođa Kojić je za kraj najavila još recepata idućih subota. Fanovi s nestrpljenjem čekaju nove gastronomske avanture vrckave Splićanke...
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...