Obavijesti

Show

Komentari 27

Severina nosi “rihannicu”, baš poput Seke Aleksić...

Severina nosi  “rihannicu”, baš poput Seke Aleksić...
10

Pjevačica prati trendove te poput mnogih. imitira Rihannu. Severina se na otvorenju pojavila s tajanstvenim velikim zlatnim prstenom s kristalima

VIDEO

Severina Vučković (37) stigla je među posljednjima na otvorenje prvog dućana izraelske dizajnerice Michal Negrin u Zagrebu. Pjevačica je razgledavala orijentalni nakit koji nosi i Uma Thurman, ali je ubrzo pobjegla fotografima koji su je slijedili sve do izlaza. Na otvorenje je došla bez zaručnika Slavka Šajinovića (39).
- Nakit je zaista prekrasan. Inače, obožavam nositi nakit - rekla je Severina. Splitska pjevačica na otvorenju se pojavila s novom frizurom. Nakon što se ošišala, “isfurala” se poput Rihanne, a to je prije mjesec dana napravila i srpska folk pjevačica Seka Aleksić.
- S kraćom kosom kao da sam dobila novu energiju, osjećam se poletnije, zaigranije i zavodljivije - nedavno je izjavila Seve nakon što je skinula ekstenzije i skratila dugu kosu. Violončelistica Ana Rucner zaštitno je lice trgovine Michal Negrin. Ana je u haljini optočenu kristalima Swarovski odsvirala skladbu “Storm”. Anina haljina stoji oko 9000 kuna. U orijentalni nakit dizajnerice zaljubila se, kaže, prilikom jednog posjeta Tel Avivu, i to u zračnoj luci. Ana je na otvorenje stigla u pratnji supruga Vlade Kalembera.

TAJANSTVENI ZLATNI PRSTEN OD KRISTALA
Pjevačica je na otvorenju trgovine pokazala i novi prsten od bijelog zlata s raznobojnim kamenjem.
- Ovo nije dizajneričin prsten - kratko je komentirala Severina novi prsten.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO