Severina vrijeđala socijalnu radnicu? Je... vam majku svima | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 113

Severina dobila novu prijavu: Vrijeđala je socijalnu radnicu?

Severina dobila novu prijavu: Vrijeđala je socijalnu radnicu?
8

Policija protiv 49-godišnje pjevačice podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira

VIDEO

Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije dva mjeseca, doznajemo, podnio je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Vučković (49) Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Seve ponovo u društvu bivšeg suradnika i prijatelja Softića: Oprostio joj aferu 'crna svijeća' VIDEO

Pjevačica je telefonski nazvala Centar za socijalnu skrb te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu", stoji u prijavi. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala riječi u razgovoru s njom. Pjevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku".

Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"

Socijalna radnica navela je da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi.

Pjevačica je zatim navodno nastavila s vrijeđanjem ostalih zaposlenika Centra. Socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem.

Severina pozvala Grašu na proslavu 50. rođendana
Severina pozvala  Grašu na proslavu 50. rođendana

O svemu smo pitali zagrebačku policiju, koja nam je u utorak potvrdila da provode izvide kaznenog djela te da će po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. U srijedu smo dobili novi odgovor policije:

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem.

Zagreb: Severina na promociji knjige Dimitrija Popovića

Pokušali smo kontaktirati Severininog menadžera Tomislava Petrovića, no nije se javljao na naš poziv.

Inače, Severina se posljednjih dana na svojoj društvenoj mreži hvali da završava novi glazbeni album, a glavni suradnik joj je beogradski producent Filip Miletić (41). Iako su oboje javno opovrgnuli vezu, sve češće se doznaje da producent boravi u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku, iako u njemu nema glazbeni studio, no toliko su si bliski da ga hvata za bradavice za Instagram fotografiju.

Miletić joj je sredio duet s bugarskim folkerom Azisom, koji se svojedobno šminkao i nosio haljine te je veliki Cecin obožavatelj, a Seve se diči kako je s kolegom snimila duet samo zato kako bi ona njega proslavila.

Pjevačica ovih dana priprema veliko slavlje za jubilarni 50. rođendan, a party će imati u noćnom klubu prijatelja Edvina Softića, s kojim se pomirila nakon što mu je Igor Kojić ostavio crnu svijeću pred vratima stana.

Zagreb: Na otvorenje restorana Croatica svratile sve poznate face

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 113

VIDEO

Muke po Elli Dvornik: 'Raširila su mi se bedra! Više ne mogu pronaći traperice koje mi pašu'
TREBA JOJ POMOĆ

Muke po Elli Dvornik: 'Raširila su mi se bedra! Više ne mogu pronaći traperice koje mi pašu'

To jest noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike, rekla je Dvornik