Obavijesti

Show

Komentari 23

Seve i Slavko odmaraju u Dubrovniku prije svadbe?

Seve i Slavko odmaraju u Dubrovniku prije svadbe?
8

Severina je slobodna tjedan dana do koncerta u Malinskoj, gdje je upoznala Slavka. Pjevačica je nedavno najavila vjenčanje, ali nije otkrila datum

VIDEO

Severina (37) se sa Slavkom Šainovićem (40) kasno navečer prošetala Stradunom. Nije bila sretna što je naletjela na fotografe. Zaručnici su se poželjeli maknuti od svega i uživati do njezinih novih obveza. Seve ima pauzu između koncerata, slobodna je do 31. srpnja. Tad pjeva u Malinskoj na Krku, gdje je Slavka ljetos i upoznala. Ipak, Seve je snimanje “odradila” pozirajući sa smiješkom, a par je potom zamakao u sporednu ulicu. U Dubrovniku su odsjeli u luksuznom hotelu Palace, a ni njezini najbliži ne znaju koliko tamo ostaju. Severina će se vratiti u Dubrovnik 8. kolovoza. Tad će u hotelu Palace pjevati.
Slavko je Severini čest pratitelj na koncertima. Gledao ju je na koncertu u Opatiji prije mjesec dana gdje je nastupala s Goranom Bregovićem. Posljednjih mjeseci par živi skupa u njegovoj rodnoj Rijeci. Najavili su da će se vjenčati, ali nisu otkrili kad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO