Obavijesti

Show

Komentari 41

Seve i Slavko: Na Korčuli u vili za 1000 eura po noći

Seve i  Slavko: Na Korčuli u vili za 1000 eura po noći
5

Stanke između koncerata Seve provodi na moru sa zaručnikom. Pjevačica ne krije svoju ljubav, a priželjkuje prinovu. Odmaraju se u otočnoj palači

VIDEO

Severina Vučković (37) i Slavko Šainović (40) navodno borave u luksuznoj palači Lešić Dimitri na Korčuli. Tamo su otišli nakon nekoliko dana odmora u Dubrovniku, u hotelu Palace. Nije poznato koliko će se tamo zadržati, no sudeći prema tretmanu koji dobivaju, mogli bi produljiti ljetovanje u obnovljenoj biskupskoj palači iz 18. stoljeća. U Lešić Dimitriju vješto čuvaju privatnost pjevačice, koja se odmara u jednoj od šest rezidencija. U slobodno vrijeme ona i njezin zaručnik na raspolaganju imaju spa-salon i restoran, koji ima pogled na korčulanski arhipelag. Osim što joj cvjetaju ruže u ljubavi, Severini očito dobro ide i u financijama. Noćenje u korčulanskom apartmanu površine 162 četvorna metra na vrhuncu sezone stoji i do vrtoglavih 7000 kuna. U maniri bogatih i slavnih, Severina na raspolaganju ima motornu jahtu i luksuznu jedrilicu, koje su njoj i Slavku u svako doba dana dostupne za romantične izlete na obližnje otočiće.
Splićanka će i ovo ljeto provesti radno. Imat će 50 koncerata po cijeloj Hrvatskoj, a svaku stanku na turneji koristi za romantično druženje sa svojim Slavkom, za kojeg se planira udati vjerojatno još ove godine. Par je u vezi od lani. Upoznali su se na Krku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO