Obavijesti

Show

Komentari 0

Sestra Liama Paynea oprostila se od njega tužnom objavom...

Sestra Liama Paynea oprostila se od njega tužnom objavom...
2

Prije nekoliko dana obitelj Liama Paynea se u kratkom priopćenju oglasila i zamolila za privatnost u teškim trenucima. Njegova sestra je u subotu u objavi poručila da će se brinuti za svog nećaka, Liamovog sina Beara

VIDEO

Sestra Liama Paynea (31) oglasila se na društvenim mrežama oko njegove tragične smrti prije nekoliko dana. U objavi je, između ostalog, Ruth (33) poručila i kako će se uvijek brinuti za njegovoj sina Beara, kojeg je pjevač dobio sa Cheryl Cole, a podijelila je i neke njihove zajedničke fotografije. 

Payne, bivši član popularne grupe One Direction, preminuo je nakon što je pao s balkona hotelske sobe u Buenos Airesu prije nekoliko dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona 04:43

- Ne mogu vjerovati da se ovo događa - započela je Ruth te istaknula kako je njezin mlađi brat bio njen najbolji prijatelj te da je nitko nije mogao nasmijati kao on. Otkrila je i kako se zbog njega odvažila položiti vozački ispit, kako bi mogla biti s njime što više kada se sa 17 godina odselio da bi slijedio svoje glazbene snove. 

FILE PHOTO: Singer Liam Payne poses for photographers at the world premiere of the film "I am Bolt" in London

- Redovno bih vozila do njega nakon posla da popijemo čaj, samo da sjedimo zajedno - napisala je. 

- Liam je volio One Direction i svoju braću, puno smo pričali o tome. Puštao bi mi pjesmu za pjesmom koju su snimili i samo bismo sjedili i imali mali One Direction koncert - dodala je. 

FOTO Otac Liama Paynea došao ispred hotela u Buenos Airesu
FOTO Otac Liama Paynea došao ispred hotela u Buenos Airesu

Ruth je istaknula kako je njezin brat znao da je može nazvati u kojem god trenutku i da će se javiti ili doći po njega ukoliko je htio biti doma. 

- Liam se rodio s glazbom u svojim venama, to je bilo jasno otkako je bio mali. Imao je tu kvalitetu koja ga je mogla učiniti zvijezdom. Mogla sam sjediti i slušati ga kako pjeva cijeli dan - napisala je i dodala da je zapisivala bilješke što mu sve mora reći kada ga sljedeći put vidi... A onda se u emotivnoj objavi obratila i svome bratu. 

- Liame, moj mozak ne može shvatiti što se događa i ne shvaćam zašto te nema. Ono što sam najviše voljela kod tebe je tvoja sposobnost da me nasmijavaš, nikad se nisam toliko smijala koliko s tobom. Mislim da ovaj svijet nije bio dovoljno dobar i nježan prema tebi, i često si se, tijekom zadnjih godina, mučio da prijeđeš sve prepreke koje su bile pred tobom. Samo si htio biti voljen i da možeš usrećiti druge svojom glazbom. Uvijek si mislio da nisi dovoljno dobar, nadam se da sad vidiš svu ljubav koju nikada nisi dobio - poručila je shrvana sestra. 

Shrvana Cheryl Cole: 'Naš sin će jednom vidjeti ovo što pišete o Liamu, molim vas, nemojte...'
Shrvana Cheryl Cole: 'Naš sin će jednom vidjeti ovo što pišete o Liamu, molim vas, nemojte...'

- Žao mi je što te nisam uspjela spasiti. I po zadnji put, ovdje sam ako trebaš bilo što. Vozit ću do kraja svemira da te vratim natrag - zaključila je. 

Ranije u subotu je i Liamov otac, Geoff Payne, stigao u Argentinu te u Buenos Airesu došao u hotel u kojem je bio njegov sin. Ispred hotela je zastao i pogledao pisma, cvijeće i fotografije koje su obožavatelji pjevača ostavljati u znak počasti. Kako navodi AP, Payne je u Argentinu došao kako bi organizirao povratak tijela svog sina u domovinu, prenosi Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'
NOVA EPIZODA 'ŽIVOTA NA VAGI'

Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'

Mateo je na prvo vaganje stigao sa 198,6 kilograma, skinuo je 28,9 kilograma, odnosno, 14,6% tjelesne mase. 'Sve vas volim i kako ste se držali ovaj tjedan, tako se držite i do kraja', poručio je