Obavijesti

Show

Komentari 0

Sergio pobijedio u novom izazovu i dobio laskavu titulu

Sergio pobijedio u novom izazovu i dobio laskavu titulu
5

Od svih odličnih jela i snažne konkurencije koju je imao u Ivani i Gani, Sergijevo jelo se najviše svidjelo i ostalim mentorima

VIDEO

U novom izazovu MasterChefa zablistao je Sergio Varela koji je pomoću namirnica iz kutije iznenađenja morao pripremiti bečke šnicle u modernoj varijanti. Paprika koju je stavio na meso pokazala se kao pun pogodak jer nakon što je probao Sergievo jelo, Goran mu je otkrio: „Moja mama često uz pire krumpir i pohanu šniclu zna poslužiti salatu od pečene paprike. To mi totalno ima smisla i ovaj tanjur je ono što ja trebam u svom timu. Ovo ti je top!“

Kandidate u novoj epizodi čeka austrougarska kuhinja i krune! 'Ne znam što me čeka, strah me'
Kandidate u novoj epizodi čeka austrougarska kuhinja i krune! 'Ne znam što me čeka, strah me'

Od svih odličnih jela i snažne konkurencije koju je imao u Ivani i Gani, Sergievo jelo se najviše svidjelo i ostalim mentorima, stoga je upravo on zaslužio staviti na glavu krunu i iz ovog izazova ponijeti titulu kralja MasterChefa.

Sergio je bio u skupini natjecatelja koja je pripremala slana jela, dok su se drugi okušali u slatkim desertima, također inspiriranim utjecajem austrougarske kuhinje. Slana jela koja su natjecatelji morali skuhati uključivala su okus bečkog šnicla, dok su okusi slatkih jela morale biti knedle. Neki kandidati su se s lakoćom snašli, dok su drugi naišli na ozbiljne poteškoće.

Sead, koji se našao u slatkoj skupini, priznao je: „Kad sam čuo da ćemo raditi knedle, malo mi se okrenuo želudac jer nisam baš spretan s tijestom.“ Njegove brige nije dijelila Ljiljana, ali se na kraju nije uspjela izboriti s vremenom te su na njenom tanjuru završile samo marelice.

„Uvijek postoji netko tko prvi put napravi neku grešku. Ja sam prva koja je napravila ovu“, komentirala je Ljiljana, čije je jelo proglašeno najlošijim u timu chefa Gorana. Sanja se nije najbolje snašla u ovom izazovu jer su joj knedle bile sirove, zbog čega je njezino jelo proglašeno najlošijim u timu chefa Stjepana. Bonaventura je pak imao najlošije jelo u timu chefa Maria.

S druge strane, Sergio, koji je dobio slanu kutiju, briljirao je sa svojim jelom pod nazivom „Herencia Austrohúngara“. „Htio sam napraviti tradicionalni šnicl s paprikom i majonezom od inćuna“, objasnio je Sergio, spominjući španjolski običaj kombiniranja šnicla s paprikom. Njegov mentor, chef Goran, pohvalio je jelo, proglasivši ga najboljim u svom timu. „Kad sam to čuo, osjećao sam se ponosnim i nisam mogao vjerovati“, istaknuo je Sergio.

Prvi kandidat koji je ispao iz 'MasterChefa' je Ante Vukadin
Prvi kandidat koji je ispao iz 'MasterChefa' je Ante Vukadin

Gano je oduševio svojim slatkim jelom „Sissi okruglice“, koje je chef Mario prozvao najboljim u svom timu i pohvalio riječima: „Okusi su lijepi, krema je fina... Svaka čast!“ Ivana je, pak, impresionirala chefa Stjepana s „Knedlama Julia“, koje je napunila i poslužila uz voćni umak. „Osjećaj je fenomenalan“, kazala je sretna Ivana kad je njezino jelo proglašeno najboljim u Stjepanovom timu.

Na kraju, Sergio je zbog najboljeg jela u izazovu, uz laskave pohvale, osim krune dobio i prednost u sljedećem izazovu. „Iako nisam razumio zadatak na početku, ponosan sam što sam napravio najbolje jelo“, zaključio je Sergio, ponosan na svoj uspjeh.

Ante prvi ispao iz Masterchefa! 'Sanji sam sve rekao i složila se. Odlazak me stvarno pogodio...'
Ante prvi ispao iz Masterchefa! 'Sanji sam sve rekao i složila se. Odlazak me stvarno pogodio...'

Što će biti njegova prednost u novom izazovu, ne propustite doznati u novoj epizodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO