Obavijesti

Show

Komentari 21

Selena: Sviđa mi se Drake, ali je moja guza premala za njega

Selena: Sviđa mi se Drake, ali je moja guza premala za njega
3

Često si govorim da je Drake nešto učinio zbog mene, a znam da to nije istina. Mislim da čak ne bismo bili dobar par jer imam premalu stražnjicu, kaže pjevačica

VIDEO

S Justinom Bieberom (19) puno je puta prekidala pa se mirila, no sad je definitivno slobodna djevojka. Selena Gomez (21) otkrila je kako bi voljela ponovno biti u vezi, a zna i s kim.

- Sviđa mi se Drake i često sama sebi govorim da je nešto učinio zbog mene, a znam da to nije istina. Mislim da čak ne bismo bili  dobar par jer imam premalu stražnjicu za njegove pojmove - rekla je Selena na radiju.

- Hodao sam s Rihannom, obožavam Nicki Minaj, ali nikad nismo bili intimni, S Tyrom Banks na spoju sam bio u Disneylandu, bio sam na večeri s Kat Dennings koja mi je omiljena zvijezda i o kojoj sam oduvijek maštao, no nikad nisam bio ni u kakvoj vezi s Kim Kardashian - rekao je Drake (36) u showu Ellen DeGeneres. Dodao je kako je 'single' i spreman je za vezu. 

Živi u strahu: Prije je opsjedao Selenu, a sada je pobio obitelj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću