Obavijesti

Show

Komentari 4

Selena: 'Nikad neću moći roditi'

Selena: 'Nikad neću moći roditi'
4

Pjevačica je ranije otkrila da joj je dijagnosticiran lupus, autoimuna bolest u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan te napada normalno i zdravo tkivo. Osim toga, bori se s bipolarnim poremećajem

VIDEO

Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala. rekla je glumica Selena Gomez (32) za Vanity Fair.

Selena Gomez otkrila je koje je estetske zahvate napravila
Selena Gomez otkrila je koje je estetske zahvate napravila

Istaknula je i kako se osjeća blagoslovljeno što danas postoje surogat majke i posvajanje djece te da razmišlja o toj mogućnosti.

MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - New Jersey

- Jako se dobro nosim s tim. Smatram blagoslovom to što postoje divni ljudi voljni sudjelovati u surogatstvu ili posvojenju, što postoje te velike mogućnosti za mene. Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, iako će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije mi važno. Bit će moje. Bit će moje dijete - ispričala je Selena, koja je već neko vrijeme u vezi s producentom Bennyjem Blancom.

Pjevačica je ranije otkrila da joj je dijagnosticiran lupus, autoimuna bolest u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan te napada normalno i zdravo tkivo. Selena je u svom dokumentarcu 'My Mind And Me' otkrila i da se bori s bipolarnim poremećajem, a prije dvije godine ja za The Rolling Stone rekla da možda neće moći imati sigurnu trudnoću zbog lijekova koje koristi za tu bolest.

"Emilia Perez" Photocall - The 77th Annual Cannes Film Festival
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije