Seks simbol 90-ih proslavila 57. rođendan: Više ne voli šminku, a karijeru je započela slučajno... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 12

Seks simbol 90-ih proslavila 57. rođendan: Više ne voli šminku, a karijeru je započela slučajno...

Seks simbol 90-ih proslavila 57. rođendan: Više ne voli šminku, a karijeru je započela slučajno...
8

Pamela Anderson posljednjih je godina odlučila promijeniti svoj životni stil. Više ne nosi šminku, uzgaja vlastito povrće i ima svoju kozmetičku liniju. No, iza sebe ima teško djetinjstvo i nekoliko propalih brakova...

VIDEO

Kanadsko-američka glumica i seks simbol 90-ih, Pamela Anderson, proslavila je u ponedjeljak 57. rođendan. Svoju karijeru modela i glumice Pamela je započela krajem 80-ih sasvim slučajno. Naime, na nogometnoj utakmici u Vancouveru nosila je majicu jedne pivovare, a nakon što ju je kamera zabilježila, pivovara ju je odlučila zaposliti kao svoje zaštitno lice. To ju je odvelo i do naslovnice Playboya 1989. godine, a bila je njihov model čak 22 godine.

Od seks ikone do kuharice: Glumica Pamela Anderson će objaviti svoju knjigu recepata
Od seks ikone do kuharice:  Glumica Pamela Anderson će objaviti svoju knjigu recepata

Već neko vrijeme živi u Kanadi, gdje ima vlastiti vrt u kojem uzgaja razno povrće. U posljednjih nekoliko godina objavila je svoju autobiografiju te pokrenula vegansku kozmetičku liniju. Bez trunke šminke stiže na crvene tepihe i oduševljava žene svojom ljepotom.

- Moji dečki su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim. 'Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist? Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba netko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi - rekla je Pamela za Highsnobiety, koja je svejedno nastavila izlaziti bez šminke.

I na društvenim mrežama Pamela objavljuje fotografije i snimke sebe bez trunke šminke, no ne nailazi uvijek na komplimente. Neki joj pišu kako izgleda puno starije nego što je. 

'Izgleda kao da joj je 100 godina', 'Što ti se dogodilo s licem?', pišu joj neki komentatori ispod snimki i fotki, a drugi je brane i hvale činjenicu da je Anderson odlučila uživati u vlastitoj koži i ne srami se starenja. 

Vivienne Westwood Spring/Summer 2024 collection at Paris Fashion Week

Glumačku karijeru započela je 1990. ulogom u seriji 'Charles in Charge', a do kultne uloge došla je dvije godine poslije, kad je postala jedna od spašavateljica u 'Baywatchu'.

Godine 1994. Pamela je upoznala slavnog 'bad-boy' bubnjara Tommyja Leeja (61). Nakon sama četiri dana veze bili su u braku. No sreća nije potrajala. Anderson i Lee rastali su se nakon četiri godine. Par je u braku dobio dvojicu sinova, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera.

Inače, pjevačica iza sebe ima nekoliko brakova. Za pjevača Kid Rocka udala se 2006. godine, a već 2007. imala je novog muža, glumca i pokeraša Ricka Salomona. Par se ponovno vjenčao 2014. godine te razveo 2015. 

S producentom Jonom Petersonom, Pamela je bila u braku svega 12 dana, a s tjelohraniteljem Danom Hayhurstom bila je u braku od 2020. do 2022. 

Pamela Anderson otkrila: Moji sinovi su bili zgroženi kad sam se odlučila prestati šminkati...
Pamela Anderson otkrila: Moji sinovi su bili zgroženi kad sam se odlučila prestati šminkati...

Glumica je napisala i svoje memoare pod nazivom 'Love, Pamela' u kojima je priznala da je kao djevojčica nekoliko puta bila silovana.

- Osjećam se kao da sam tijekom života definitivno shvatila tko nisam i sada se prisjećam tko jesam, odnosno tko je bila ta djevojčica prije nego joj se to dogodilo - osvrnula se na djetinjstvo.

storyeditor/2023-02-10/PXL_REU_310123_98051007.jpg

Osim što je pretrpjela zlostavljanje, pjevačicu je obilježio skandal sa seks snimkom. Naime, dok je s prvim suprugom bila na medenom mjesecu, netko im je provalio u kuću i ukrao njihovu seks-snimku.

Snimka je zatim objavljena na internetu, sve da bi se otkrilo da to Pameli nije jedina seks-snimka i da je jednu snimila ranije, dok je bila u vezi s glazbenikom Bret Michaelsom (60) iz benda Poison.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Daniela i Nenad Gračan slavili srebrni pir obnovom zavjeta: 'Tajna je u puno kompromisa'
VJENČALI SE 1999. GODINE

Daniela i Nenad Gračan slavili srebrni pir obnovom zavjeta: 'Tajna je u puno kompromisa'

Bivša Kraljica svijeta i umirovljeni nogometaš zajedno imaju tri kćeri, a Daniela ističe da joj je obiteljska povezanost najvažnija