Obavijesti

Show

Komentari 37

'Scijentolozi su htjeli vrbovati Brada Pita pa čak i Bona Voxa'

'Scijentolozi su htjeli vrbovati Brada Pita pa čak i Bona Voxa'
3

Brad se uz pomoć sekte rješavao ovisnosti o drogama, a frontmana grupe U2 na članstvo je pokušavao nagovoriti sam vođa scijentološke crkve David Miscavige

VIDEO

Ako ste egoist, ako imate problema sa samopouzdanjem i teško se nosite sa slavom te želite biti humanitarac, idealan ste kandidat za člana scijentološke crkve, otkriva Jenna Miscavige Hill (29), nećakinja scijentološkog vođe Davida Miscavigea (53).

Jenna je 2005. uspjela napustiti scijentologiju i postala je veliki kritičar sekte. Ove godine izdala je knjigu 'Beyond Belief: My Secret Life Inside Scientology and My Harrowing Escape'. U knjizi je detaljno opisala kako joj je bilo u kampu Sea Org čija aktivnost se strogo čuva od javnosti.

Brojne zvijezde pristaše su scijentološke sekte, no malo je poznato da je njen stric David, otkriva Jenna, uložio puno truda da pridobije Bona Voxa (53) da postane član sekte. To mu ipak nije uspjelo.

- Brad Pitt bio je na odvikavanju od droga u scijentološkoj crkvi dok je bio u vezi s Juliette Lewis - dodala je Jenna. Brad (49) se nije zadržao u sekti, ali Juliette javno govori o odanosti scijentologiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO