Obavijesti

Show

Komentari 1

Šarmantni Damiano dolazi u 'Supertalent' na poziv Cibocija: 'Moj prijatelj je vrhunski plesač'

Šarmantni Damiano dolazi u 'Supertalent' na poziv Cibocija: 'Moj prijatelj je vrhunski plesač'
4

Kao 13-godišnjak preselio se u Australiju u potrazi za boljim životom, kasnije se zaposlio kao čistač, a tada se javila i njegova ljubav prema plesu. S 15 godina postao je prvak u latinoameričkim plesovima

VIDEO

Audicije Supertalenta se nastavljaju, a u drugoj epizodi, koja je na rasporedu ove nedjelje, predstavit će se novih 11 kandidata koji će impresivnim nastupima pokušati osvojiti kartu za daljnje natjecanje. Među njima će se pojaviti šarmantni Damiano Lopez koji je rođen na sjeveru Italije, ali s obitelji se kao 13-godišnjak preselio u Australiju u potrazi za boljim životom.

Nastup iz 'Supertalenta' ušao u Youtube trending: Ta mjesta inače pune balkanski trap hitovi
Nastup iz 'Supertalenta' ušao u Youtube trending: Ta mjesta  inače pune balkanski trap hitovi

Želio je pomoći roditeljima i zaposlio se kao čistač u plesnoj školi gdje je promatrao profesionalne plesače i njihove pokrete uz latinoameričku glazbu, pa je i sam počeo plesati dok je čistio. Profesori su primijetili njegov talent i pozvali ga na satove plesa. Vrlo brzo, ovaj svestrani Talijan od čistača došao je do izvrsnog plesača i s 15 godina postao je prvak u latinoameričkim plesovima.

- Nakon nekog vremena osjetio sam da me srce vuče nazad u Italiju. Vratio sam se kao australski prvak, pa se ni Talijanima to nije baš svidjelo. Došao sam u stranu državu, gdje mi se činilo da ne pripadam, pa sam se vratio u svoju i osjećao se isto tako jer sad više nisam ni Talijan niti Australac - govori Damiano koji je u Supertalent došao na nagovor prijatelja.

- Moj dobar prijatelj je vrhunski plesač. On me pozvao - ispričao je Damiano, otkrivši da mu je poziv uputio Marko Ciboci kojega su gledatelji imali prilike gledati u ulozi člana žirija kroz dvije sezone emisije 'Ples sa zvijezdama'. 

Osim izvrsnih plesnih pokreta, Damiano će otkriti svoj drugi talent, a hoće li mu se na pozornici pridružiti i Ciboci ili će njegov nastup podržati iz publike, ne propustite pogledati u nedjelju, od 20.15 na Novoj TV! 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Fanovi 'Ljubav je na selu' u šoku zbog Valentine i Tonija, oglasio se i njen bivši muž Vatroslav...
DRŽALI SE ZA RUKE...

Fanovi 'Ljubav je na selu' u šoku zbog Valentine i Tonija, oglasio se i njen bivši muž Vatroslav...

Nova, 17. sezona showa 'Ljubav je na selu' još traje, a na društvenim mrežama osvanula je snimka Valentine Kordić i Tonija Patrčevića kako se drže za ruke. Oglasio se i njen bivši suprug...