Obavijesti

Show

Komentari 18

Rosa Salvaje, donde estas? Evo kako danas izgleda 'Divlja ruža'

Rosa Salvaje, donde estas? Evo kako danas izgleda 'Divlja ruža'
4

Veronica Castro, svojevrsna 'pionirka sapunica' privukla je uz ekrane mnoge gledatelje u Hrvatskoj kada je telenovela 'Divlja Ruža' 90-ih godina stigla na naše male ekrane...

VIDEO

U Hrvatskoj se početkom 90-ih godina počela emitirati sapunica 'Divlja ruža', odnosno 'Rosa Salvaje' koja se u Meksiku emitirala 1987. godine. Veliki uspjeh postigla je ne samo u Hrvatskoj, već i u zemljama Latinske Amerike, Bugarskoj, Kini, Rusiji, Srbiji, SAD-u...  A u središtu cijele priče je Rosa Garcia, koju je gledateljstvo upoznalo kao naivnu i neuku ženu, a ona se, kako to tipično biva u sapunicama, zaljubi u bogataša Ricarda kada uđe u svijet bogatih i moćnih.

Rosu je utjelovila Veronica Castro, svojevrsna 'pionirka sapunica'. Nakon 'Divlje ruže', započeo je proboj telenovela diljem svijeta. 

Već krajem 60-ih godina je ušla u svijet glume i najzapaženije uloge imala je upravo u sapunicama, no osim toga je imala i pjevačku karijeru, ali i voditeljsku.

Evo što vas čeka u u najdražim serijama i sapunicama: Boško se pokušava iskupiti Matiji
Evo što vas čeka u  u najdražim serijama i sapunicama: Boško se pokušava iskupiti Matiji

Majka je dvojice sinova, Cristiana Castra koji je u glazbenim vodama, i Michaela Castra koji se bavi kinematografijom. 

Danas Veronica Castro ima 71 godinu i još uvijek se bavi glumom. Ipak, često se znala naći na udaru kritika jer je, kao i neke druge njezine kolegice, kroz godine pretjerala s estetskim operacijama. 

Waka Waka, gleda me baka: Shakira se i dan danas srami uloge koju je imala u sapunici
Waka Waka, gleda me baka: Shakira se i dan danas srami uloge koju je imala u sapunici

Na društvenim mrežama često se voli prisjetiti svojih uloga i objavljivati isječke iz telenovela u kojima je glumila. A svoju glumačku karijeru nastavlja i dalje!

Prije dvije godine izašao je film 'Cuando sea joven' u kojoj glumi Malenu, 70-godišnjakinju koja se magično pretvori u 22-godišnju verziju sebe i počne pjevati u bendu svog unuka. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S AMAROM BUKVIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...
MODNA DIZAJNERICA

Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...

U narednom periodu moj će sadržaj nekome pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana - napisala je Stankica, ali nije rekla o čemu je riječ