Obavijesti

Show

Komentari 3

Ronaldova Georgina završila u bolnici: 'Hvala svima na brizi'

Ronaldova Georgina završila u bolnici: 'Hvala svima na brizi'
3

Pokazala je i da joj je Cristiano Ronaldo Junior (14), kojeg je nogometašu rodila surogat majka, poklonio veliki buket cvijeća

Napokon sam ponovno kod kuće! Provela sam četiri dana u bolnici zbog upale pluća. Bolje sam, ali još se oporavljam, kod kuće s obitelji, poručila je Georgina Rodriguez dok se pridržavala za krevet u Saudijskoj Arabiji. 

FOTO Ovo su slavne žene koje kriju izvrsne kulinarske vještine
FOTO Ovo su slavne žene koje kriju izvrsne kulinarske vještine

- Veliko hvala liječnicima, sestrama i svima u bolnici. Zahvalna sam što su se tako divno brinuli o meni - dodala je partnerica nogometaša Cristiana Ronalda u četvrtak.

Georgina Rodriguez answers 7 questions from Cristiano Ronaldo on the latest episode of his UR YouTube channel

Pokazala je i da joj je Cristiano Ronaldo Junior (14), kojeg je nogometašu rodila surogat majka, poklonio veliki buket cvijeća u ovim težim trenucima. Cristiano Junior prati oca po klubovima u kojima igra, a trenutačno je član mlađih selekcija Al Nassra.

Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat majke rodile još i blizance Evu i Matea. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće - pisalo je na početku zajedničke objave na Instagramu. Zamolili su za privatnost u teškim trenucima, a javili su se mnogi koji su im pružili podršku i izrazili sućut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura