Obavijesti

Show

Komentari 8

Roisin Murphy otkazala nastup u Šibeniku: 'Nije rak, ali moram odmarati. Ne želim operaciju...'

Roisin Murphy otkazala nastup u Šibeniku: 'Nije rak, ali moram odmarati. Ne želim operaciju...'
3

Popularna glazbenica koja se često voli vraćati u Hrvatsku i Šibenik, morala je otkazati nastup na Tvrđavi sv. Mihovila. Iz organizacije su izvijestili kako se može ostvariti povrat novca

VIDEO

Glazbena ikona Roisin Murphy otkazala je koncert koji je trebao biti 6. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Razlog tome je njezino zdravstveno stanje oko kojeg se oglasila i u videu na društvenim mrežama. 

- Užasno mi je žao što moram otkazati nekoliko nastupa. Otkazujem sve ovog vikenda u Irskoj i nastup u Hrvatskoj. Jako mi je žao, svi moji fanovi znaju koliko volim nastupati i biti s vama, i ovo mi je strašno - rekla je te dodala kako želi biti otvorena i iskrena oko toga što se događa. 

Šibenik: Do?ek Nove 2023. godine u Šibeniku sa Roisin Murphy

- Imam apsces dojke. Nije rak, hvala Bogu, ali je komplicirana stvar koja se još ne oporavlja kako bi trebala. Bila sam kod doktora danas u Londonu koji mi je rekao da ne smijem nastupati. Naprotiv, moram se puno odmarati u iduća dva-tri tjedna kako bih izbjegla operaciju. Ne bih htjela na operaciju. Moguće je da sam malo previše radila u zadnjih par godina, trebala bih izvući lekciju iz toga - rekla je Roisin, koja je već nekoliko puta nastupala u Šibeniku. 

Kako do povrata novca za koncert Roising Murphy u Šibeniku? 

Kako su izvijestili iz organizacije koncerta, svi koji su kupili ulaznice mogu zatražiti povrat sredstava. 

Spektakularan doček 2023. u Šibeniku: Publiku je rasplesala svjetski poznata Roisin Murphy
Spektakularan doček 2023. u Šibeniku: Publiku je rasplesala svjetski poznata Roisin Murphy

- Povrat novca za kupljene ulaznice možete zatražiti od srijede 7. kolovoza. Kupci koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene u toku od dva mjeseca. Nakon dva mjeseca, kupci povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na info@eventim.hr. Povrat sredstava za ulaznice kupljene online putem sustava Eventim biti će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. Povrat se vrši na karticu s kojom je narudžba i plaćena - priopćili su. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO