Obavijesti

Show

Komentari 0

Robert Sever priča nam o novoj kolekciji: 'Inspiriraju me žene, uvijek gledam što one trebaju'

Robert Sever priča nam o novoj kolekciji: 'Inspiriraju me žene, uvijek gledam što one trebaju'
8

Roberta su prilikom dizajniranja kreacija nadahnule žene, a outfiti koje stvara su njegov odraz razmišljanja. Na reviju su došli i brojni poznati kolege

VIDEO

Modni dizajner Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju 'Vere Fabula' u četvrtak u Hotelu 'Hilton Garden Inn' zagrebačkoj publici. Kada su se svi smjestili i zauzeli svoja mjesta u velikoj dvorani, brojne manekenke su nosile reviju, uključujući i glumicu Anu Begić Tahiri (43).

Zagreb: Modna revija Roberta Severa

Revija je započela predstavljanjem modnih kombinacija u bijeloj boji, bilo je raznih haljina i odijela, a zatim su se modeli prošetali i u haljinama s cvjetnim uzorcima i tamnijim bojama. Dizajner nam je otkrio kako je reviju osmislio prateći godišnja doba.

Zagreb: Modna revija Roberta Severa

- Cijeli koncept kolekcije je bio baziran na tome da se desi jedna sinkronizacija. Da krenemo isključivo od bijele jer proljeće ustvari i kreće s bijelim visibabama i bijelim tonovima tako da je cijela ideja bila da idemo iz bijeloga u lagane i žućkaste tonove, pastelne, narančaste... Gradacija skroz do tamnih boja. Namjerno sam išao prateći godišnja doba, kako se sve više cvijeće rascvjetava i kako sve više priroda radi svoje, to je bio moj input da kolekcija ima taj jedan tok koji je sinkroniziran, da sve bude onako tečno - govori nam Sever.

Zagreb: Modna revija Roberta Severa

Roberta su prilikom dizajniranja kreacija nadahnule žene, a outfiti koje stvara su njegov odraz razmišljanja.

- Moja inspiracija vječno su žene. Znači uvijek gledam što žena, moja klijentica treba i što joj ja mogu ponuditi. Zapravo to je odraz mog razmišljanja, kako ja vidim stvari, kako ja vidim svijet i što želim svojim radom promijeniti. Moja inspiracija je upravo svijet oko mene i potrebe koje su izražene preko mojih prijateljica, muza i žena - rekao je te dodao da je jako zadovoljan svime što je postigao.

Zagreb: Modna revija Roberta Severa

-  Kad vidim prvi input od svojih modela i klijentica nakon završene kolekcije, to mi je najbitnije. Sretan sam što imam priliku u ovo doba u kojem živimo napraviti veliku samostalnu kolekciju i reviju. Apsolutno sam zadovoljan - rekao nam je Robert nakon revije.

Zagreb: Tina Katani? u društvu Ciganovi?a na reviji Roberta Severa

Severa su došli podržati i glumice Zrinka Cvitešić (43), Ana Maras (41), Tina Katanić (39), modni stilist Neven Ciganović i brojni drugi.

Zagreb: Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije