Obavijesti

Show

Komentari 8

Rita Moreno (91) o snimanju filma s Bradyjem: 'Jako sam se napalila, počela sam se i dirati'

Rita Moreno (91) o snimanju filma s Bradyjem: 'Jako sam se napalila, počela sam se i dirati'
7

Iako je u nekoliko navrata samu sebe podsjećala da je u 90-ima, zaključila je kako nema ništa loše u tome što je uzbuđuje soba puna zgodnih muškaraca

VIDEO

Najdraža mi je scena u filmu kada sam u prostoriji s ormarićima sa svim dečkima. Znate, svim dečkima, rekla je Rita Moreno (91) gostujući kod Jimmyja Kimmela. Idući mjesec bit će premijera komedije '80 for Brady', u kojem četiri prijateljice idu na divlji put kako bi vidjele igru Toma Bradyja 2017. na Super Bowlu. Sportaš u filmu glumi samog sebe. Rita je priznala da se napalila tijekom snimanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ušla sam u prostorju i bila je to prava prostorija s ormarićima, kunem vam se Bogom, iste sekunde sam se napalila - priča Rita, koja u filmu glumi sa Jane Fondom (85), Sally Field (76) i Lily Tomlin (83). Voditelj Jimmy sarkastično ju je upitao znači li to da je soba puna muškaraca uzbuđuje iz nekog razloga, a Rita je odgovorila u svom stilu: 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

- Ne samo da me uzbuđuje, nego sam se počela dirati. Govorila sam samoj sebi: 'Što nije u redu s tobom?'.

Podsjetila se, kaže, da je u 90-ima, ali i odmah odagnala te misli pa zaključila da nema ništa loše u tome. Ritina kolegica Field bila je 'ukočenija' pa rekla da ne vidi razlog zašto se o seksu razgovara tako javno. 

NFL: Super Bowl LIII-New England Patriots Press Conference

- I ja volim seks kao i svi drugi. Samo, jednostavno ne volim toliko detaljno opisivati sve javnosti. Mislim, stvarno! - pojasnila je. 

Morana se ubacila u razgovor: 'Ona ne voli kad ja pričam o seksu, a ja to obožavam'.

Super Bowl LV - Tampa Bay Buccaneers v Kansas City Chiefs

Film je temeljen na istinitoj priči, a te 2017. Brady je s New England Patriotsima 'uništio' Atalantine Falconse (34:28).

NAJNAPETIJI DEJTING SERIJAL U REGIJI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO