Obavijesti

Show

Komentari 12

Rihannin bazen bi svi htjeli čistiti jer se ona kupa gola

Rihannin bazen bi svi htjeli čistiti jer se ona kupa gola
1

Pjevačica se vrlo dobro osjeća u svojoj koži. Najradije se kupa i sunča gola. Bez srama se nekoliko puta šetala naga pred čistačem bazena

VIDEO

Rihanna (21) ima natrpan i naporan raspored, pa često zaboravi koji je dan. Lijepa pjevačica zbog toga je zadužila asistenticu da joj kaže ako dolazi čistač bazena, da ga dočeka odjevena.
- Iskreno, uvijek sam gola u svojoj kući. Na Barbadosu, odakle sam, to je normalno. Moj čistač bazena vidio me već pet puta golu. U početku mi je bilo neugodno jer stalno zaboravljam kada dolazi. Ako imam slobodan dan, brzo izgubim pojam o vremenu. Obično spavam do podne, a nakon što se probudim, ne znam ništa - kaže mlada pjevačka zvijezda.
Rihanna je rekla da ima dana u kojima mrzi sebe i osjeća se neprivlačno i debelo. A nakon što se pretvori u zločestu djevojku, karipska ljepotica strasno kupuje rublje - obožava šareno, prozirno i seksi. Kupi koje joj se sviđa, cijena je ne zanima, pa da je i 5000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada