Obavijesti

Show

Komentari 3

Ricky Martin traži zajedničko skrbništvo nad djecom: Šuška se da su bili u otvorenom braku

Ricky Martin traži zajedničko skrbništvo nad djecom: Šuška se da su bili u otvorenom braku
2

Poput mnogih parova, Ricky i Jwan imali su otvorenu vezu veći dio svog braka i to im je išlo od ruke, sve dok nije, naveo je izvor

VIDEO

Pjevač Ricky Martin (51) i umjetnik Ywan Jozef (38) razvode se nakon šest godina braka, objavili su jučer na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:34

Prema izvoru za People, pjevač je zatražio zajedničko skrbništvo nad kćerkicom Lucijom (4) i sinom Rennom (3), koje je par dobio uz pomoć surogat majke. Izvor je također naveo da će Ricky Ywanu plaćati uzdržavanje, kao i pokriti sve sudske troškove. 

Izvor za Daily Mail je pak tvrdio da je par neko vrijeme bio u otvorenoj vezi.

 - Poput mnogih parova, Ricky i Jwan imali su otvorenu vezu veći dio svog braka i to im je išlo od ruke, sve dok je odjednom prestalo biti tako - naveo je izvor. 

- Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina - započela je njihova objava. 

Ricky Martin slavi 51. rođendan: Gay sam i to kažem s ponosom!
Ricky Martin slavi 51. rođendan: Gay sam i to kažem s ponosom!

Inače, Ricky i Ywan upoznali su se 2015., a vjenčali 2017. Ricky je 2008. dobio blizance Mattea i Valentina, također uz pomoć surogat majke. 

"Rogue One: A Star Wars Story" World Premiere - Los Angeles

-  Želimo održati odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome - dodali su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO