Obavijesti

Show

Komentari 18

Renata plešući zumbu pala i zaradila longetu na ruci

Renata plešući zumbu pala i zaradila longetu na ruci
8

Renata Sopek sljedećih šest tjedana ne smije trenirati. Televizijska voditeljica je htjela nastaviti snimanje novog DVD-a, ali su joj liječnici zabranili

VIDEO

Vrisnula sam od bola. Nezgodno sam pala plešući zumbu, izgubila ravnotežu te se dočekala na rukama. Otišla sam u splitsku bolnicu gdje su mi stavili longetu, ispričala je voditeljica i trenerica fitnessa koja se nakon nezgode vratila u Zagreb na pretrage. Renata Sopek (30) ne smije trenirati oko šest tjedana zbog uganuća lijevog ručnog zgloba.
- Hvala Bogu da ne moram mirovati jer sam hiperaktivna, ali mi je žao što ne mogu kuhati i sama prati kosu - kazala je Renata, koja će s dečkom, poduzetnikom Sergejem Bijelićem (35), ljetovati u njegovu rodnom Splitu. Neće, kaže, moći plivati.
- Izležavat ću se na plaži i malo brčkati u plićaku. Jedva čekam da počnem trenirati - nestrpljiva je Sopek. Uvjerena je kako neće izgubiti kondiciju koju je stvorila dugogodišnjim treniranjem. Kao i uvijek, pazit će na prehranu te piti puno vode.
- Treniram tri, četiri puta na tjedan, ali sad vježbam i do dva sata na dan jer snimamo DVD - rekla je Renata Sopek i dodala kako će njezin novi video s vježbama oduševiti publiku.
- To nije klasična zumba. Dodali smo svoje elemente latino-fitnessa. To je novitet u svijetu, a dobar je zato što učvršćuje tijelo, tope se masnoće i zabavno je. Nema ništa bolje od gibanja uz seksi glazbu i sagorijevanje kalorija - kazala je Renata. Odmalena voli vježbati. Izdala je tri uspješna DVD-a.
- To je bio specijalan projekt koji mi je RTL Televizija ponudila zato što su znali da godinama vježbam i gajim veliku ljubav prema tome. Svaki DVD je napravljen u tri stupnja i ima dodatke. Mogu vježbati svi, od početnika do onih iskusnijih. Svaki DVD je poseban i predstavlja neki novi trend u svijetu, poput vježbanja trbušnog plesa - ističe Renata.



RENATA JE SKLONA OZLJEDAMA
Neću reći da sam nespretna, ali sam u posljednih nekoliko godina nekoliko puta iščašila ruku, slomila nogu, pa sam laserski uklonila dioptriju, imala upalu pluća, uha, smije se plavokosa Renata i prisjeća posjeta bolnicama. Kaže kako je uz nju uvijek majka Ružica. Ona se nedavno zaključala u teretanu koju drži s kćeri jer su im, kaže, bez razloga isključili struju i vodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO