Obavijesti

Show

Komentari 50

Rebel Wilson 'pokazala' duplu bradavicu: Ovo nisam planirala

Rebel Wilson 'pokazala' duplu bradavicu: Ovo nisam planirala
8

Nakon haljine koja je imala ušitak koji je izgledao kao gola dojka s dvije bradavice, komičarka je uskočila u kožnati korzet i crne kožne hlače i plesala po pozornici

VIDEO

Svi oni koji su mislili da će dodjela MTV-jevih filmskih nagrada biti dosadna, gadno su se prevarili kad je na pozornicu došla Rebel Wilson (27). Komičarka je u nedjelju vodila dodjelu nagrada u Culver Cityju. Prvi 'outfit' u kojem se predstavila publici bio je provokativan i smiješan. Naime, punašna Australka 'pokazala' je bradavicu, i to dvije na jednoj dojci. Odjenula je haljinu koja je na poprsju imala ušitak koji je izgledao kao dojka s dvije bradavice, dok joj je ostatak bio podrapan kao da joj se dogodila nezgoda pa je slučajno pokazala više nego je planirala. 

- Uuups! Ovo nisam planirala, ali sad kad se već dogodilo... - rekla je Rebel koja je publiku pošteno nasmijala.

Sljedeća  odjevna kombinacija kojom je sve prisutne dobro nasmijala bila je pripijena i izgledala kao da će svakog trena popucati po šavovima. Rebel je, naime, na pozornicu došla u ružičastom kombinezonu koji su plesači strgali s nje i zatim je ostala na bini odjevena u kožu od glave do pete. Uske crne hlače nadopunila je crnim korzetom preko čijeg ruba su se 'prelijevale' njene grudi. Nekima je bila urnebesno smiješna, a nekima degutantna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO